Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ελεύθερη έπειτα από 8 χρόνια από τη Γλυφάδα η Κοσσόβα

Σημαντική αποχώρηση και αλλαγή σελίδας. Η Δήμητρα Κοσσόβα συμπλήρωσε οκτώ χρόνια στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Γλυφάδας και η νέα σεζόν δεν θα τη βρει εκεί!

Ο 27χρονη μέσος πήρε την ελευθέρας της και πλέον θα αναζητήσει αλλού τη συνέχιση της καριέρας της έχοντας καταγράψει δεκάδες συμμετοχές και αρκετά γκολ με την ομάδα των νότιων προαστίων, στην οποία διετέλεσε και αρχηγός.
«Ευχαριστώ τη διοίκηση που σεβάστηκε την επιθυμία μου και μου έδωσε την ελευθέρας μου. Κρατάω τις ωραίες στιγμές αυτής της διαδρομής. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Εύχομαι στη Γλυφάδα να είναι πάντα στην Α’ Εθνική και πρωταγωνίστρια στο γυναικείο ποδόσφαιρο», δήλωσε  η Κοσσόβα, εμφανώς συγκινημένη.
Όσο για την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας με την έμπειρη χαφ και σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ, η Γλυφάδα ανέφερε τα ακόλουθα: «Παρελθόν από την ομάδα μας η Δήμητρα ΚΟΣΣΟΒΑ. Η παίκτρια εξέφρασε την επιθυμία μετά από οκτώ χρόνια να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Η διοίκηση της ομάδας, σεβόμενη την επιθυμία της, της χορήγησε την ελευθέρας της. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και την ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά της».

a-sports.gr