Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευστάθιος Τσεκούρας.....έφτιαξε» μια ομάδα από το μηδέν

.
Το Λεσίνι μετά από πολλά χρόνια, από φέτος έχει  εκπρόσωπο στο  τοπικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας ,αφού με πρωτεργάτη τον νεαρό Τσεκούρα Ευστάθιο δημιούργησε  ξανά ομάδα ποδοσφαίρου και ειδικά σε μικρές ηλικίες.Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, και ευχή όλων στην οικογένεια της ομάδας , είναι να έρθουν έστω και μακροπρόθεσμα οι διακρίσεις.Τυχερό πρέπει να αισθάνεται το Λεσίνι που έχει  νέους ανθρώπους δραστήριους σαν  τον Ευστ. Τσεκούρα πού έιναι άξιος συγχαρητηρίων πού  κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια με την προσέλκυση μικρών παιδιών στο χώρο του ποδοσφαίρου.



Τσεκούρας Ευστάθιος
Έχοντας σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και μετέχοντας στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με ειδίκευση στο Sport Management ( MSc in Sport Management), αποτέλεσε αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς!
Τον Φεβρουάριο του 2013 κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα από το μηδέν, να βγάλει ένα ολόκληρο χωρίο από την ποδοσφαιρική αφάνεια και παράλληλα να συμμετέχει στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών! Είναι ο δημιουργός – προπονητής της παιδικής και τζούνιορ ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεσινίου και έγινε γνωστός μέσα από την σωστή και αποτελεσματική δουλειά που πραγματοποίησε!
Αποτελεί έναν από τους μοναδικούς τεχνοκράτες – επιστήμονες στον νομό Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος μπορεί να αναλάβει θέση σχετικά με την διοίκηση και την συνολική λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου καθώς επίσης και την δημιουργία – οργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων!