Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Euro 2016 – Γαλλία Ρουμανία 2-1: Μάγος Παγέ και νίκη!

.
Παγέ... Les Bleus! Με επικό τέρμα του Παγέ στο 90’ η Γαλλία επικράτησε 2-1 της Ρουμανίας και ξεκίνησε με το δεξί – Απίστευτος ο Γάλλος διεθνής έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο!

Καλύτερο δυνατό ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να υπάρξει για το Euro 2016! Μία αναμέτρηση με μεγάλο ανταγωνισμό που κρίθηκε από τον παιχταρά Ντμίτρι Παγιέ που έκανε επικό παιχνίδι και οδήγησε μόνος του τη Γαλλία στη νίκη, την ώρα που τα άλλα αστέρια κινήθηκαν σε χαμηλά νερά.

Σίγουρα, μεγάλο… credit χρειάζονται και οι Ρουμάνοι που έκαναν απίστευτο παιχνίδι και αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς λύγισαν στις λεπτομέρειες.

Μάλιστα στα πρώτα λεπτά έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να προηγηθούν, αλλά ο Γιορίς απέκρουσε εξ επαφής σουτ! Στη συνέχεια η Γαλλία έδειχνε εμφανώς αγχωμένη και είχε δοκάρι με τον Γκριεζμάν.

Στο δεύτερο μέρος οι «τρικολόρ» μπήκαν πολύ καλύτερα και έγινε πολύ καλύτερο παιχνίδι. Σημαντικότερος παράγοντας σε αυτό ήταν ο Ντμίτρι Παγιέ που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ρουμανίας και ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να οδηγήσει τους Γάλλους στη νίκη.

Στο 58’ έκανε τη σέντρα στον Ζιρού ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Παρόλα αυτά, η απάντηση από τους Ρουμάνους ήταν άμεση και στο 65’ ο τραγικός σε όλο το ματς Εβρά έκανε πέναλτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Στάντσιου για το 1-1.

Η Γαλλία έδειχνε κολλημένη και πως δύσκολα θα έφτανε στο γκολ της νίκης. Μία τρομερή έμπνευση του Παγέ όμως ήταν αρκετή για να πετύχει γκολάρα και να κάνει το τελικό 2-1!

onsports.gr