Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μπάρκας: Ήρθα στην ΑΕΚ για πρωτάθλημα

 Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας υπήρξε συμπαίκτης στίς ομάδες U-17 και U-20 του Ατρομήτου Αθηνών με τους  ΄΄γνώριμους  μας ΄΄Γρηγόρη Διαμαντόπουλο ,Αλέξανδρο Μπεκατώρο ,Τάσσο Καρρά  και τον Χρήστο Φράγκο .Ενω μεταξύ των προπονητών που είχε στην ομάδα του Περιστερίου ήταν και ο Αιτωλοακαρνάνας[Βόνιτσα]  Σωτήρης Ρίζος.



                      Ο Tάσος Καρράς με τον Πάνο Δενδρινό στην τωρινή του ομάδα την Αχαική

 .Οι πρώτες δηλώσεις του 22χρονου τερματοφύλακα της ΑΕΚ μετά την υπογραφή του
Φτιαγμένος ψυχολογικά και με όνειρα ήρθε στην ΑΕΚ ο Βασίλης Μπάρκας, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του δικεφάλου. Ο 22χρονος τερματοφύλακας δείχνει πόσο πολύ πιστεύει στον εαυτό του και φυσικά την ομάδα, υπογραμμίζοντας πως ήρθε στην ΑΕΚ για να πάρει πρωτάθλημα. Αναλυτικά είπε:

«Ο λόγος που προτίμησα ΑΕΚ είναι γιατί πιστεύω σε αυτό που πάμε να κάνουμε στην ΑΕΚ. Πάμε για πρωτάθλημα, πάμε να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Και είναι για μένα ένα βήμα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Στόχος τώρα είναι να παίξω στην ΑΕΚ και να καθιερωθώ στην Εθνική. Όταν κλείνεις σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σκέφτεσαι τους τίτλους, βάζεις τον εαυτό σου να παίρνεις τρόπαια, όπως έκαναν τα παιδιά με το Κύπελλο. Το περιμένω πώς και πως. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω, να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε. Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για τη στήριξη, τον κ. Μελισσανίδη που με προτίμησε γι’ αυτή τη θέση, όσους γυμνάστηκα μαζί τους, όσους με βοήθησαν και τους συμπαίκτες μου».

Όσο για το γεγονός ότι θα είναι τώρα συμπαίκτης με τον Ανέστη; «Ο Ανέστης έπαιζε πέρυσι, θα είμαστε μαζί τώρα, ο καλύτερος ας παίξει. Δεν έχω να αγχωθώ για τίποτα».
aek365.
.
Σωτήρης Ρίζος
                                                   Αλέξανδρος Μπεκατώρος
                                                      Γρηγόρης Διαμαντόπουλος