Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Λευκάδα!!!

 Λίγες μόλις μέρες απομένουν πια για τον μεγάλο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Λευκάδα ανάμεσα σε ομάδα του ΠΣΑΠ με διεθνείς ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 και των τοπικών, Τηλυκράτη και Πανλευκάδιο!


Μια μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13.06, ώρα 17:00,  στο δημοτικό στάδιο «Πλάτων Γρηγόρης», με τη συνδιοργάνωση να έχουν αναλάβει από κοινού ο Δήμος μας και η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας κ’ Ιθάκης.

Για τον αγώνα, τον κοινωνικό του χαρακτήρα, όπως επίσης για τις γενικότερες δράσεις του ΠΣΑΠ θα δοθεί την ίδια μέρα και ώρα 13:00, συνέντευξη τύπου, όπου θα γίνει και ενημέρωση των ακαδημιών ποδοσφαίρου. Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ μάλιστα θα επισκεφθεί το πρωί της Δευτέρας το δημοτικό σχολείο Βασιλικής και το 4ο δημοτικό σχολείο Λευκάδας.

Από τη μεριά μας, καλούμε όλους τους δημότες της Λευκάδας  να «αγκαλιάσουν» τη διοργάνωση που πραγματοποιείται για κοινωνικό σκοπό, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά κάποιους από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας του 2004!
lefkadasportnews.gr
                              Μπάμπης Ζελενίτσας ...προπονητής της ομάδας ΠΣΑΠ