Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη για τον Nαυπακτιακό Αστέρα με «πιστολέρο» τον ΄΄Σούκα ΄΄

Την νίκη με 1-0 πήρε ο Ναυπακτιακός απέναντι στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα στο ντέρμπι κορυφής των play off του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της Ναυπάκτου με γκολ του Κώστα Πιστιόλη στο 37’ πήρε τους τρείς πολίτιμους βαθμούς και τώρα την ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Φλόγα Παλαιομάνινας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ναυπακτιακός αγωνιζόταν από το 51’ με παίκτη λιγότερο καθώς ο Καμμένος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη από τον κ. Γκιάφη. Οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν παίκτη λιγότερο συνέχισαν στο ίδιο τέμπο χωρίς να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την εστία του Ανδρεόπουλου, αντίθετα με τον Ναυπακτιακό που έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με Πιστιόλη και Μιχαλόπουλο.
Το φίλμ του αγώνα:
19’ Ύστερα από σέντρα του Ανδριτσόπουλου κεφαλιά ψαράκι του Θεοχάρη η μπάλα άουτ.
31’Σουτ του Θεοχάρη από πλεονεκτική θέση αποκρούει με τα πόδια ο Ευθυμίου και ο Ανδριτσόπουλος με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.37’ ΓΚΟΛ Από κάθετη μπαλιά του Καμένου στο Ψυχογιό πλασέ του τελευταίου η μπάλα βρίσκει σε πόδι αμυντικού και καταλήγει στον Πιστιόλη ο οποίος από κοντά την προωθεί στα δίκτυα.
40’ Σέντρα Βρουσάι κεφαλιά του Θεοχάρη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
51’ Αποβάλλεται ο Κάμμένος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
57’ Ο Ανδρεόπουλος προλαβαίνει τον Κράνη και διώχνει σε πλάγιο.
68’ Σουτ του Πιστιόλη  έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα στο δοκάρι στην επαναφορά ο Δημητρακόπουλος την προωθεί στα δίκτυα όμως συλλαμβάνεται σε θέση οφ σάιντ.
70’Το πλασέ του Πιστιόλη μέσα από την περιοχή καταλήγει άουτ.
90’Ο Μιχαλόπουλος με ατομική προσπάθεια θα βρεθεί απέναντι από τον Ευθυμίου όμως ο τερματοφύλακας του Θέρμιου Απόλλωνα θα αποκρούσει.

Ναυπακτιακός: Ανδρεόπουλος, Καζάνας, Βρουσάι, Φλέγγας, Δημόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος(87’ Θανασιός), Θεοχάρης, Ψυχογιός(55’ Δημητρακόπουλος), Καμμένος, Πιστιόλης(77’ Μιχαλόπουλος.)
Νέος Θέρμιος Απόλλων: Ευθυμίου,Κοκκώνης Κ., Στεργίου(36’ λ.τ. Βασιλάρης), Ράπτης, Κοκκώνης Ε., Τζαμάλης, Ψηφής,Καλοκάιρης, Αγγέλης,Κράνης, Καρβελάς.

Φωτο Κώστας Πέτσας -Λαμπρινή Τσιλιγιάννη
.nafpaktianews.gr