Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αναγέννηση : Τραπέζι διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών στο Μεσολόγγι..

 Η Αναγέννηση Μεσολογγίου πανηγύρισε φέτος  την άνοδο στη Β΄κατηγορία και αυτή η επιτυχία του συλλόγου δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι.

Η διοίκηση της ομάδας του Μεσολογγίου  έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή Μάκη Κουρνέτα στο υπόλοιπο τεχνικό τίμ Μάκη Σταθή και Πάνο Παπουτσόπουλο  αλλά  και ορισμένους φίλους , όπου από την αρχή στήριξαν την προσπάθεια όλων και ήταν δίπλα τους κάθε Κυριακή!
Μία δύσκολη χρονιά για την Αναγέννηση έφθασε στο τέλος της, αφού το συγκρότημα του Μεσολογγίου κέρδισε την άνοδο μετα απο αγώνες play-offs ,με τη διοίκηση του συλλόγου φυσικά να νοιώθει μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.
Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας ,όπου τα χαμόγελα περίσσευαν από όλους στην εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση της Αναγέννησης πού σύσσωμη παραβρέθηκε και πολλοι απο αυτούς πήραν τον λόγο και ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές ,τους προπονητές ,τους χορηγούς και τους φιλάθλους της ομάδας. Ο δε πρόεδρος της Αναγέννησης Θεμ. Μούρκας στο τέλος της όμορφης βραδιάς πήρε  τον λόγο και  δήλωνε χαρούμενος για την φετινή επιτυχία της ομάδας του. Ευχαρίστησε τόσο τη διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητή  και τους βοηθούς του αλλά και τον φίλαθλο κόσμο που για τη φετινή προσπάθεια έκαναν τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει στο τέλος να κερδίσει την άνοδο στη Β΄κατηγορία. Τέλος, ο ίδιος ευχήθηκε την νέα χρονιά ο σύλλογος του Μεσολογγίου να συνεχίσει τις επιτυχίες !!!!!!
                                 Αλεξ.Παπανικολάου και Μιχ. Μπιλάλης
                                                   Μιχάλης Μπιλάλης
                                                         Θεμ. Μούρκας
 Θέμ.Μούρκας-Αποστ.Μούρκας-Αλεξ. Παπανικολάου-Μιχ. Μπιλάλης
                                   Γερ.Σταθής και ο Μάκης Κουρνέτας
  Το νέο αίμα της ομάδας [Γιάννης Ρήγας] με το παλιό [Νίκος Ρισβάς]