Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Αλικυρναικός και Αχελώος...

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Αχελώος Αγγελοκάστρου 1-1


Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά και Αχελώος Αγγελοκάστρου στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα play-out της Α κατηγορίας που θα αναδείξει και την 12η ομάδα του θα παραμείνει στην κατηγορία.

Πολύ καλό παιχνίδι με εκατέρωθεν πολύ καλές φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων, παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου με τους φιλοξενούμενους θα παίρνουν κεφάλι στο σκορ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που θα δημιουργήσουν. Στο 7΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ωραίο τελείωμα με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καλοκαίρη παρά την υπερπροσπάθεια του Μπότα να αποκρούσει στα δίχτυα και 0-1. Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 32΄ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεκτάριου Ζέρβα.

Στο δεύτερο ημίχρονου οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που στο 47΄σε σουτ του Καλοκαίρη θα φτάσουν κοντά στο να προηγηθούν και πάλι στο σκορ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Από το 61΄ο Αχελώος θα μείνει και με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Αλεξάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 67΄οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να σημειώσουν τέρμα με τον Αθανασόπουλο, με τον πρώτο βοηθό της αναμετρήσεις να υποδεικνύει τον παίκτη σε θέση οφσάιντ. Στο υπόλοιπο του αγώνα θα έχουμε από μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για κάθε ομάδα, με τον Ζαλοκώστα Λ. στο 71΄ να πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή και πλάγια, και τον Μπότα να μαζεύει εντυπωσιακά την μπάλα. Ενώ στο 85΄ ο Γαβρίνας θα προλάβει την άστοχη έξοδος του Μπούτιβα και θα πάρει την γυριστή κεφαλιά, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Δίκαιο αποτέλεσμα με βάση και την εικόνα του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε, με τους γηπεδούχους να έχουν μια υπέροχη στην κατοχή της μπάλας που δεν θα μπορέσουν όμως να μετουσιώσουν σε ευκαιρίες, και τους φιλοξενούμενους να έχουν πιο κλασικές ευκαιρίες ώστε να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα, ενώ και από το 61΄που έμειναν με παίκτη λιγότερο παίζοντας πολύ έξυπνα την κόντρα δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄αδύναμο σουτ του Ζέρβα Ν. στην αγκαλιά του Μπούτιβα Μ.

7΄γκολ, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ωραίο τελείωμα με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καλοκαίρη παρά την υπερπροσπάθεια του Μπότα να αποκρούσει στα δίχτυα και 0-1.

12΄έξυπνη ψηλοκρεμαστή πάσα στην καρδία της άμυνας από τον Ζέρβας Ν. βγαίνει έγκαιρα και μαζεύει την μπάλα ο Μπούτιβας Μ. πριν προλάβει να την τσιμπήσει ο Αθανασόπουλος.

17΄πτώση του Γαβρίνα στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

21΄σουτ του Γαβρίνα ψηλά άουτ.

22΄επικίνδυνη σέντρα σουτ του Σαγάνα από δεξιά, μαζεύει έγκαιρα την μπάλα ο Μπότας.

26΄σέντρα του Καλοκαίρη, σουτ του Ζαλοκώστα Λ. ψηλά άουτ.

32΄γκολ, φάση διαρκείας στα καρέ του Αχελώου, ο Αθανασόπουλος θα κάνει το σουτ με τον Σαγάνα να απομακρύνει την μπάλα ενώ αυτή κατευθυνόταν στην εστία, ο κ. Στυλιαρας θα υποδείξει την άσπρη βούλα και το πέναλτι, καθώς θεωρεί ότι ο παίκτης των φιλοξενούμενων βρήκε την μπάλα με το χέρι. Έντονες διαμαρτυρίας από την ομάδα του Αγγελοκάστρου. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζέρβας Ν. και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

37΄λαθος απομάκρυνση του Μπότα με την μπάλα να στρώνεται στα πόδια του Γούργαρη πλασέ, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα Ν. με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό παραθυράκι του Μπούτιβα Μ.

47΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για του φιλοξενούμενους να μπουν εκ νέου μπροστά στο σκορ, σουτ του Καλοκαίρη μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Μπότα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βρίσκει όσο πρέπει την μπάλα και αυτή να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

58΄σουτ του Ζαλοκώστα Ε. με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού να αλλάζει πορεία και τον Μπότα να πέφτει στην γωνία του και να μαζεύει.

61΄με δέκα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού το Αγγελόκαστρο, με τον αρχηγό της ομάδας Αλεξάκη να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Στυλιαρα και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

67΄κόρνερ για τους γηπεδούχους, δεν μπορούν να απομακρύνουν οι αμυντικοί, προβολή του Αθανασόπουλου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το γκολ δεν θα μετρήσει μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων καθώς θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο σκόρερ από τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κ. Κολοσιώνη.

69΄στην κόντρα οι φιλοξενούμενοι, σουτ από δεξιά και πλάγια του Γούργαρη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

71΄ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για το Αγγελόκαστρο, πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή του Ζαλοκώστα Λ. με τον Μπότα να μπλοκάρει την μπάλα.

77΄εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα Ν. κεφαλιά του Φράγκου στην αγκαλιά του Μπούτιβα Μ.

85΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για του γηπεδούχους, γέμισμα στην περιοχή με τον Μπούτιβα Μ. να κάνει λάθος εκτίμηση και έξοδο, ο Γαβρίνας θα πάρει την γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαρας, Κολοσιώνης και Χουλιάρας.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Τριφιάτης Σ., Μαντέλος, Ζέρβας Γ., Φράγκος, Μπαλαμπάνης, Βασιλείου (83΄Μιχαλόπουλος), Αθανασόπουλος (72΄Τριφιάτης Γ.), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν., Σακελαρόπουλος.

ΑΧΕΛΩΟΣ: (Γιώργος Ζήκος) Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Μάτσιγκας, Ρουσογιάννης, Αλεξάκης, Μπούτιβας Α., Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ. (88΄Μπαμπάτσικος), Ζαλοκώστας Ε. (93΄Τσουμαρης), Γούργαρης, Καλοκαίρης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr