Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στις 8 Μαΐου τα μπαράζ..

.

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έλαβε τέλος, σε μια ακόμη συναρπαστική σεζόν που είχε να μας προσφέρει η κατηγορία του «μεταιχμίου» των εθνικών με τις τοπικές κατηγορίες. Απόλλων Σμύρνης, Πρωτέας Βούλας, Μανδραϊκός, Μαρούσι, Καρδίτσα, Γέφυρα, Ερμής Αγιάς και Ασπίς Ξάνθης, είναι οι οκτώ ομάδες από Νότο και Βορρά, που αναμένεται να συνθέσουν το νέο «παζλ» της Β' Εθνικής, αλλά όπως κάθε χρόνο, το θέμα των ενδεχόμενων ανακατατάξεων μπορεί να μας απασχολήσει για άλλο ένα καλοκαίρι.
Στον «αστερισμό» του σεναρίου αυτού, ήδη έχουν σχηματιστεί τα ζευγάρια των ομάδων, από τους δύο Νότιους όμιλους. Ο Τρίτων θα αντιμετωπίσει τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τις δύο ομάδες να έχουν καταταγεί τρίτες στα γκρουπ τους και το ίδιο θα συμβεί για εκείνες που κατέλαβαν την τέταρτη θέση, κάτι που ισχύει για την Πεντέλη και την ΚΑΠ. Οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαΐου, με στόχο την απόκτηση προτεραιότητας για άνοδο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, σε περίπτωση που κληθούν από την ΕΟΚ, λόγω ανακατατάξεων. Για την ιστορία βέβαια, όσες ομάδες είχαν αγωνιστεί στα μπαράζ πέρυσι (Νίκη Αμαρουσίου, Προμηθέας Χαλανδρίου, Εργοτέλης, Ίκαρος Νέας Σμύρνης), επωφελήθηκαν του «ανέμου» αλλαγών και προβιβάστηκαν στη Β' Εθνική.
Τα γήπεδα, στα οποία θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες κατάταξης, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αν και υπάρχουν επιλογές, που έχουν ήδη εξεταστεί. Για τον αγώνα μεταξύ Τρίτωνα και Χαριλάου Τρικούπη, πιο πιθανός προορισμός μοιάζει να είναι το Αίγιο, ενώ πιο «θολό» είναι το «τοπίο» για το Πεντέλη-ΚΑΠ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός Αθηνών.

.basketblog.gr