Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εύκολα και άνετα η ομάδα της Φλόγας νίκησε με 4-1 τον Ατρόμητο

Την πρώτη της νίκη στα play - off της Α΄ Κατηγορίας πέτυχε η Φλόγα Παλαιομάνινας που επιβλήθηκε του Ατρόμητου Αντιρρίου στο Αγγελόκαστρο με 4 - 1. Έτσι η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου έφτασε τους 10 βαθμούς, αφήνοντας χωρίς βαθμό τον Ατρόμητο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με πηγή κινδύνων το Νίκο Νταλαπέρα έφτασαν στο 38΄ να προηγούνται με 3 - 0. Στο 10΄ ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε αντεπίθεση, πάσαρε στον Ξευγένη που σούταρε με το Χασαπογιάννη να διώχνει και τη μπάλα να φτάνει στο Νταλαπέρα που με σουτ έκανε το 1 - 0. Στο 31΄ και πάλι ο Νταλαπέρας έκανε τη σέντρα και ο Κόκκαλης με διπλή προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της Φλόγας και στο 38΄ ο Νάκος με σουτ έκανε το 3 - 0.
Στο 55΄ ο Δερβίσης έκανε τέσσερα τα τέρματα της Φλόγας που στη συνέχεια έριξε στροφές και περισσότερο κοίταζε το παιχνίδι στο Παπαχαραλάμπειο και την εξέλιξή του. Ο Ατρόμητος απείλησε με το Γλωσσόπουλο στο 80΄ και στο 89΄ σκόραρε με τον Πετσίνη που διαμόρφωσε το τελικό 4 - 1.
Στη Φλόγα πλέον οι πάντες στρέφουν την προσοχή τους στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με το Ναυπακτιακό που ανέβηκε στην κορυφή των play - off με 13 βαθμούς, ενώ υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Ζαχαράκη, που αντικαταστάθηκε στο 35΄.


Το φιλμ του αγώνα.

5΄ Σέντρα Νταλαπέρα από δεξιά ο Ξευγένης δεν έπιασε καλά το τακουνάκι και μάζεψε ο Χασαπογιάννης.
10΄ Γκολ. Ο Νταλαπέρας ξεκινάει την αντεπίθεση, πα΄σαρει στον Ξευγένη που κάνει το σουτ, ο Χασαπογιάννης διώχνει και η μπάλα φτάνει στο Νταλαπέρα που με σουτ την στέλνει στα δίχτυα για το 1 - 0.
15΄ Φάουλ του Παπαποστόλου οι αμυντικοί απομακρύνουν και η μπάλα φτάνει στον Ευθυμιόπουλο που κάνει κεφαλιά προς το Μανδέλο με τον Καραγκούνη να βγαίνει και να μαζεύει.
31΄ Γκολ. Σέντρα του Νταλαπέρα από αριστερά ο Κόκκαλης πιάνει το σουτ που κοντράρει με τη μπάλα να φτάνει ξανά στον Κόκκαλη που με δεύτερο σουτ την στέλνει στα δίχτυα για το 2 - 0.
33΄ Φάουλ του Παπαποστόλου η μπάλα παίρνει φάλτσο και ο Καραγκούνης διώχνει σε κόρνερ.
38΄ Γκολ. Ο Κόκκαλης πασάρει στο Νάκο που με σουτ λίγο έξω από την περιοχή νικάει το Χασαπογιάννη και κάνει το 3 - 0.
41΄ Σέντρα του Νταλαπέρα από δεξιά προβολή του Κόκκαλη η μπάλα φεύγει άουτ.
55΄ Γκολ. Ο Κόκκαλης κάνει προσπάθεια από αριστερά σουτάρει με τον Αποστολόπουλο να διώχνει, η μπάλα φτάνει στον Ξευγένη που κάνει το γέμισμα και ο Δερβίσης με κεφαλιά την στέλνει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 4 - 0.
56΄ Σουτ του Αποστολόπουλου έφυγε άουτ.
58΄ Σουτ του Παπαποστόλου φεύγει άουτ.
80΄ Ο Παπαποστόλου πασάρει στο Γλωσσόπουλο που κάνει το σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή και διώχνει ο Καραγκούνης.
89΄ Γκολ. Σουτ του Παπαποστόλου ο Καραγκούνης έδιωξε και ο Πετσίνης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 4 - 1.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ματσούκα και των βοηθών Ασημάκη και Βασιλόπουλου, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ούτε μία κίτρινη κάρτα.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης (35΄ λ.τ. Δερβίσης), Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Ξευγένης, Ντζιμάνης, Κοκκαλης (59΄ Φραγκούλης), Νάκος, Νταλαπέρας (46΄ Βασιλογιάννης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Χασαπογιάννης, Παπαδόπουλος (75΄ Ρηγόπουλος)Αποστολόπουλος, Βήτος, Ηλιόπουλος, Πετσίνης, Ευθυμιόπουλος, Ζαχαρόπουλος (53΄ Τσίκας), Μανδέλος (61΄ Γλωσσόπουλος), Παπαποστόλου, Ταμπάκης.

olatagoal.gr