Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στα χνάρια του Στράτου, ο 17χρονος Κώστας Αποστολάκης!

 Ο πατέρας του Στράτος Αποστολάκης μεγαλούργησε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για μια 10ετία, όντας ακρογωνιαίος λίθος σε κορυφαίες επιτυχίες του τριφυλλιού, εντός και εκτός συνόρων. Βασικό στέλεχος της Εθνικής μας, ενώ είχε κληθεί και τρεις φορές στη Μικτή Κόσμου.

Ο υιός Κώστας Αποστολάκης φτιάχνει το δικό του όνομα στην ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού, έχοντας να σηκώσει στους ώμους του και ένα τεράστιο όνομα.


Ο 99άρης διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό οδηγώντας τους Έφηβους του τριφυλλιού, στην τρίτη τους συνεχόμενη νίκη, αυτή την φορά με 3-2, επί των αντίστοιχων της ΑΕΚ, με τον διεθνή μέσο να σκοράρει και τα τρία γκολ της ομάδας του, απ’ τα οποία το ένα ήταν καλύτερο απ’ το άλλο.
Πέραν βέβαια από αυτό το χατ τρικ, ο Αποστολάκης είναι πρώτος σκόρερ στην ομάδα του και την οδηγεί για το final-4 του πρωταθλήματος Κ17.

Ο Κώστας Αποστολάκης στα 15 του μετακινήθηκε από τη Νίκη Αλίμου στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός χαφ.

Είναι μεταξύ των δύο-τριών της εφηβικής ομάδας Κ17 των πρασίνων που ξεχωρίζουν και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, αναμένεται στο μέλλον να είναι ένας απ’ αυτούς που θα θέσουν υποψηφιότητα για επαγγελματικό συμβόλαιο στην ηλικιακή του κατηγορία.
football-academies.gr