Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Αλικυρναικός.....

Λευκή ισοπαλία για Αλικυρναϊκό και Ναυπακτιακό Αστέρα
Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Ναυπακτιακός Αστέρας 0-0


Χωρίς νικητή και με σκορ 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για την 27η αγωνιστική ανάμεσα στον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και τον Ναυπακτιακό Αστέρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με εκατέρωθεν μεγάλες χαμένες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε ένα τέρμα, που ενδεχομένως να καθόριζε και τον τελικό νικητή.

Αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών προς το τέλος του αγώνα και μετά την λήξη του παιχνιδιού, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και να ηρεμούν την όλη κατάσταση.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄ διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους που ζητούν πέναλτι σε πτώση του Ανδριτσόπουλου στην περιοχή.

9΄σουτ του Γαβρίνα από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

36΄κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Ανδριτσόπουλο, πριν αυτός βγει μόνος του απέναντι από τον Μπότα θα τον κόψει με τάκλιν ο Κάκκος.

41΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, σέντρα από αριστερά του Βρουσάϊ κεφαλιά του Πιστιώλη με τον Μπότα να αποκρούει εντυπωσιακά, η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί και θα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι στον Ανδριτσόπουλο, πλασέ του τελευταίου με την μπάλα να προσκρούει στην μέσα πλευρά του οριζόντιου δοκαριού να σκάει στο έδαφος και να μπλοκάρει ο Μπότας.[φωτογραφία]

44΄σουτ του Σακελλαρόπουλου θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Πετσίνης.

45΄ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζέρβα Ν. θα περάσει ελάχιστα άουτ.

55΄σέντρα από αριστερά του Ψυχογιού στην καρδιά της μικρής περιοχής, πλασέ πάνω στην κίνηση του Ανδριτσόπουλου με τον Μπότα για ακόμα μια φορά να λέει όχι.

60΄σέντρα σουτ του Βασιλείου από δεξιά, με την μπάλα να προσκρούει στην δεξιά συμβολή του δοκαριού του Πετσίνη και να απομακρύνεται.

62΄φαση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, με την μπάλα να φτάνει στον Αθανασόπουλο σουτ με τον Πετσίνη εκτός εστίας, και τους αμυντικούς να απομακρύνουν πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

72΄κόντρα για τον Αλικυρναϊκό, το πλασέ του Σακελλαρόπουλου θα περάσει άουτ.

84΄ φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων αυτή την φορά με τον Δημητρακόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και τον Μπότα να πέφτει και να μαζεύει με διπλή προσπάθεια στην δεξιά του γωνία. Αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ολιγόλεπτη διακοπή.

95΄τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Αλικυρναϊκό, αντεπίθεση με τον Σακελλαρόπουλο να πασάρει δεξιά στον αφύλακτο Γαβρίνα, χωρίς κάποια πίεση και με τον Πετσίνη εκτός εστίας το πλασέ που θα επιχειρήσει θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

96΄στην κόντρα ο Ναυπακτιακός, με τον Ψυχογιό να νικιέται από θέση τετ τα τετ από τον Μπότα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσιρώνης, Κουτρουμάνος και Λαθύρης.

Αλικυρναϊκός: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Κάλτσης, Μαντέλος, Ζέρβας Γ., Φράγκος, Κάκκος, Βασιλείου (71΄Τριφιάτης Σ.), Αθανασόπουλος (81΄Τριφιάτης Γ.), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν., Σακελλαρόπουλος.

Ναυπακτιακός: (Δημήτρης Κάκκος) Πετσίνης, Καζανάς, Βρουσάϊ, Νασόπουλος, Φλέγγας, Καλαβρουζιώτης (81΄Δημόπουλος), Ανδριτσόπουλος, Μιχαλόπουλος (61΄Θανασιός), Ψυχογιός, Θεοχάρης, Πιστιόλης (65΄Δημητρακόπουλος).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr