Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κοίταξε στα μάτια τη Φλόγα ο μαχητικός Ατρόμητος

Στο ντεμπούτο του Βασίλη Ξανθόπουλου στον πάγκο της η Φλόγα Παλαιομάνινας αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο Αντιρρίου με 1 - 1 στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55΄ με τον Άρη Ξευγένη, όμως ο Ατρόμητος που ήταν καλά στημένος στο γήπεδο πήρε το βαθμό με γκολ του Βασίλη Κάκκου λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Με το αποτέλεσμα αυτό η Φλόγα έφτασε τους 62 βαθμούς και παρέμεινε στην τρίτη θέση και η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου τους 40 και ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τον Αμφίλοχο.
Από την αρχή του παιχνιδιού ο Ατρόμητος απέδειξε ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τη Φλόγα. Ο Γλωσσόπουλος είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 11ο λεπτό και στο 14΄ ο Νάκος απείλησε χωρίς να βρει στόχο για τη Φλόγα. Στο 24΄ ο Τσίκας είχε πολύ καλή ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή που πέρασε ελάχιστα άουτ και μετά το ημίωρο η Φλόγα έβγαλε φάσεις κυρίως από τα άκρα. Ο Χασαπογιάννης στο 32΄ αντέδρασε σωστά στην κοντινή κεφαλιά του Κόκκαλη και στο 38΄ ο Νάκος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου με το κοντινό πλασέ που έκανε να φεύγει άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Κόκκαλη να σουτάρει πάνω από το δοκάρι στο 40ο λεπτό.
Στο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η Φλόγα άνοιξε το σκορ. Ο Νταλαπέρας έβγαλε τη σέντρα και ο Ξευγένης με κεφαλιά έκανε το 1 - 0. Οι γηπεδούχοι όμως στη συνέχεια δεν κατάφεραν να "κλειδώσουν" το παιχνίδι και ο Ατρόμητος το έφερε στα ίσα. Ήταν το 85ο λεπτό όταν ο Παπαποστόλου πάσαρε στον Ευθυμιόπουλο που κλείστηκε από δύο παίκτες, όμως η κόντρα ευνόησε το Βασίλη Κάκκο που με πλασέ νίκησε τον Καραγκούνη κάνοντας το 1 - 1. Στα λεπτά που ακολούθησαν το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα.

11΄ Πάσα του Βασίλη Κάκκου στο Γλωσσόπουλο που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Αντωνόπουλο και φεύγει λίγο έξω από το δοκάρι σε κόρνερ.
14΄ Σέντρα του Νταλαπέρα από δεξιά ο Νάκος με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
24΄ Γύρισμα του Βασίλη Κάκκου από δεξιά ο Τσίκας σουτάρει ελάχιστα άουτ.
32΄ Σέντρα του Νταλαπέρα από αριστερά ο Κόκκαλης πιάνει κοντινή κεφαλιά με το Χασαπογιάννη να διώχνει.
38΄ Σέντρα του Ξευγένη από αριστερά ο Νάκος από κοντά σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
40΄ Κεφαλιά πάσα του Νταλαπέρα στον Κόκκαλη που σουτάρει από το ύψος της περιοχής πάνω από το δοκάρι.
42΄ Σουτ του Νάκου αποκρούει εύκολα ο Χασαπογιάννης.
55΄ Γκολ. Σέντρα του Νταλαπέρα ο Ξευγένης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
62΄ Μακρινό σουτ του Νάκου έφυγε άουτ.
70΄ Φάουλ του Παπαποστόλου οι επιθετικοί του Ατρομήτου δε βρίσκουν τη μπάλα που καταλήγει στα χέρια του Καραγκούνη.
85΄ Γκολ. Ο Παπαποστόλου με πάσα δίνει στον Ευθυμιόπουλο που μαρκάρεται από δύο παίκτες της Φλόγας, η κόντρα ευνοεί το Βασίλη Κάκκο που γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφαρίζει.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης (76΄ Σωτηρόπουλος), Δερβίσης, Κόκκαλης, Νάκος (65΄ Βασιλογιάννης), Νταλαπέρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Χασαπογιάννης, Παπαδόπουλος, Παπακωστόπουλος, Ηλιόπουλος, Βήττος, Παπαποστόλου, Τσίκας (67΄ Ταμπάκης), Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Γλωσσόπουλος (76΄ Μανδέλος), Κάκκος Β. (89΄ Αραπογιάννης).

olatagoal.gr