Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού το έγγραφο της γκάφας για το ανύπαρκτο χειραγωγημένο!

 Η ΕΠΟ ξεπέρασε τον εαυτό της με το... φανταστικό ύποπτο ματς που ανακάλυψε και το Onsports σας παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα το έγγραφο της αδιανόητης γκάφας.


Το ζούμε κι αυτό με την απίθανη ΕΠΟ. Να γίνεται έρευνα για ποδοσφαιρικό αγώνα που ουδέποτε διεξήχθη ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικής κατηγορίας, οι οποίες δεν συναντήθηκαν ούτε καν στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως έγινε γνωστό το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ ξεκίνησε διαδικασίες διερεύνησης για το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ύποπτο παιχνίδι Πανελευσινιακός-Πανιώνιος που έληξε με 3-1 και έγινε στις 21/12/2015.

Άλλο να στο λένε όμως, κι άλλο να το βλέπεις με τα ίδια του τα μάτια. Η γκάφα που έγινε στην Ομοσπονδία είναι άνευ προηγουμένου.

Το Onsports σας παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα το έγγραφο με το οποίο έγινε γνωστό ότι το ανύπαρκτο παιχνίδι ελέγχεται ως ύποπτο προς χειραγώγηση.

Στο έγγραφο αναφέρεται: «Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ (ερευνητικό Τμήμα), στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης αρμοδιότητας της, αφού έλαβε υπόψη της τα άρθρα 27,30,28 παρ. 3 και 4 και 57 παρ. 2 του Κώδικα Δεοντολογίας σας γνωρίζει ότι έχει εκκινήσει διαδικασία διερεύνησης αναφορικά με την υπ' αριθμ. 20151221Β αναφορά της UEFA-BFDS ότι ο αγώνας, που διεξήχθη την 21-12-2015 μεταξύ της ομάδας σας και της ομάδας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για το πρωτάθλημα της Football League ΕΛΛΑΔΑ 2015/2016, που έληξε με αποτέλεσμα 3-1, θεωρείται ύποπτος και πιθανόν χειραγωγημένος για στοιχηματικούς λόγους, ήτοι προς διερεύνηση παράβασης των διατάξεων των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ. 3 του Κώδικα Δεοντολογίας»
onsports.gr