Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Απίστευτο: Χαστούκισε διαιτητή για τα σφυρίγματά του γυναίκα

Σοκ… Χαστούκισαν τον Βακόνδιο στο Καμάρι

Ένα σοκαριστικό γεγονός εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα Θύελλα Καμαρίου – Πανναξιακός, καθώς φίλαθλος της Θύελλας επιτέθηκε στον διαιτητή Μάριο Βακόνδιο και τους βοηθούς του κ.κ. Μαθιουδάκη και Βάιλα.

Πιο συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση της διαιτητικής τριάδας από το γήπεδο, μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε λεκτικά στους διαιτητές με μία κυρία από την παρέα να επιχειρεί αρχικά να χτυπήσει τον κ. Βακόνδιο με σημαία που κρατούσε.
Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων απέτρεψε το χτύπημα με τη σημαία αλλά η εν λόγω κυρία βρήκε άλλο τρόπο να επιτεθεί και αυτός ήταν τα χέρια της, όπου αφού αρχικά έπιασε τον κ. Βακόνδιο από το λαιμό στη συνέχεια τον χαστούκισε.
Τελικά η τριάδα αποχώρησε με κίνδυνο να λιντσαριστεί περεταίρω, ακούγοντας τις χυδαιότητες της συγκεκριμένης ομάδας φιλάθλων.
Εμείς για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε ονόματα, ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι κανένας παράγοντας της Θύελλας δεν ήταν παρόντας στο γεγονός, καθώς όλοι είχαν αποχωρήσει.
Οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων και παρατηρητής αγώνα κ. Φωτεινός, η ανταποκρίτρια μας κ. Ειρήνη Καραμολέγκου και φυσικά η τριάδα των διαιτητών.
Όλα τα παραπάνω έχουν ήδη κατατεθεί στην ΕΠΣ Κυκλάδων με την μορφή συμπληρωματικής έκθεσης και αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Ας ελπίσουμε ότι κάτι παρόμοιο δεν θα επαναληφθεί ποτέ, αφού σήμερα γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα με την ευκαιρία να σας μεταφέρουμε την αγωνία των διαιτητών, οι οποίοι σε προσωπικές μας συζητήσεις έχουν εκφράσει πολλές φορές ότι νιώθουν απροστάτευτοι και έρμαια των ορέξεων του κάθε παρανοϊκού.
sportcyclades.gr