Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αλλη ομάδα στον 2ο γύρο ο ΓΟΜ..

 Γ.Ο.Μ f.c - ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 1 - 0

Μια μεγάλη μα και δύσκολη νίκη,επί ενός πολύ καλού συνόλου,κατέκτησε σήμερα το πρωί ο Γ.Ο.Μ f.c.Έγινε ένα πολύ
καλό και δυνατό παιχνίδι,ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδίκησαν την νίκη μέχρι το τέλος.Με κλειστές άμυνες που δεν έκαναν εύκολα το λάθος,δεν δημιουργήθηκαν κραυγαλέες ευκαιρίες για καμία ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο,στο οποίο όμως η Θύελλα έδειξε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.Στο δεύτερο μισό,ο Γ.Ο.Μ f.c μπήκε πιο δυνατά πιέζοντας τον αντίπαλο και γρήγορα στο 53΄κατάφερε να σκοράρει με τον Κοντομήτσο Κ.,όταν σε μπαλιά του Σακκαρέλη Π.στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Κοντομήτσος Κ. έσπασε το τεχνικό οφσάιντ και αφού κατέβασε την μπάλα,απέφυγε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στην αριστερή του γωνία κάνοντας το 1-0.
Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει,όμως ο Γ.Ο.Μ f.c έκλεινε καλά τους διαδρόμους,μέχρι το 73',όταν σε μια αντεπίθεση της Θύελλας ο Ζαμπαντιώτης Κ. μπήκε στην περιοχή,και προσπαθώντας να περάσει τον τερματοφύλακα από αριστερά θα πέσει,ξεγελώντας τον ρέφερι που θα σφυρίξει το δήθεν πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πελεκάνος Θ.αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσακανίκα Ν.ο οποίος έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα κόρνερ.Στον υπόλοιπο χρόνο δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο στις δύο εστίες,με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ δυνατά στο χώρο του κέντρου,και χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Η λήξη βρήκε τον Γ.Ο.Μ f.c να πετυχαίνει μία μεγάλη νίκη που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει την θέση του στην βαθμολογία.
Γ.Ο.Μ f.c: (Χαιδάκης Σ.)
Τσακανίκας Ν. Μπότας Σ. Κοντομήτσος Κ. Πασπαλιάρης Δ. Σακκαρέλης Π. Ντζελέπης Γ. Μακρής Σ. Κάκος Χ.(88' Νικολόπουλος Κ.) Κωνσταντάρας Δ. Ζωγράφος Γ. ( 83' Φούντας Κ.) Σκαρλάτος Γ. (64' Κουφός Ι.)




πηγή...ΓΟΜ fc