Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το νυστέρι......του ποδοσφαίρου!!!!!

 Οἱ καλοὶ καπεταναίοι στήν φουρτούνα φαίνονται γιά τα κότσια τους καί τίς γνώσεις τους, και  ἐγκαταλείπουν τελευταίοι το πλοίο!

Το ίδιο ισχύει και στίς ομάδες γιατί κάποιοι  ετοιμάζονται να φύγουν .....
 Ολος ο ποδοσφαιρικός κόσμος έχει όλη την καλή διάθεση να αντιμετωπίζει καλοπροαίρετα τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη.  Όταν αυτά όμως επαναλαμβάνονται, δεν είναι δυνατόν  να περνούν συνεχώς απαρατήρητα.
 Στην διαιτητική πορεία στην Superleague ο Ναυπάκτιος διαιτητής Δημήτρης Στυλιαράς περνούσε απαρατήρητος αφού οι διαιτησίες του ήταν σχετικά καλές. Στον αγώνα Πανιώνιος -ΑΕΚ-1-1   η διαιτησία του ήταν μια κακή παρένθεση, αφού υπέπεσε σε λάθη, που δεν μας είχε συνηθίσει ...
 Την κόκκινη κάρτα αντίκρυσε  στο γήπεδο Αγγελοκάστρου ο αμυντικός της ΑΕΜ Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος στον αγώνα με αντίπαλο την Φλόγα.Το παράξενο είναι ότι στο ίδιο γήπεδο πάλι με αντίπαλο την Φλόγα [ αγώνας πρωταθληματος], δέχτηκε πάλι κόκκινη κάρτα !!!! και μάλιστα τους δύο αγώνες διεύθυνε ο ίδιος διαιτητής , ο Μιχάλης Ματσούκας...Παράξενη σύμπτωση!!!!!!
                                                            Αχ Ελλάδα σε αγαπω.!!
Ο Πρόεδρος Αλαφοδήμος Ευάγγελος μπορεί η ομάδα του η Ακαδημία Ευηνοχωρίου να μήν πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα αλλά δεν εγκαταλείπει την μάχη και ανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου