Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με αιχμή του δόρατος τον ΄΄killer΄΄ Χρήστο Ρόβα που πέτυχε δύο γκόλ .....

Ο Ιωνικός απέδρασε με το τρίποντο απο το Μοσχάτο
Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Ιωνικού θα περίμενε τέτοια εξέλιξη στο γήπεδο του Μοσχάτου στο πειραικό ντέρμπι στο μάτς με τον Ιωνικό Νέαπολης με τους τελευταίους να φεύγουν με τους τρείς βαθμούς της νίκης 0-3 σε παιχνίδι για τον 4ο όμιλο της ΓΈθνικής(5η αγωνιστική).
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Θύμιου Γεωργούλη είχαν την υπεροχή και κατοχή της μπάλας και κάποιες ευκαιρίες που όμως δεν εκμεταλεύτηκαν οι επιθετικοί.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός βγήκε μεταμορφωμένος στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να κλείσει τους διαδρόμους. Ο προπονητής Λευτέρης Βασιλειάδης έστησε αριστουργηματικά την ομάδα του που με καλό κέντρο και ξαφνικές αντεπιθέσεις κατάφερε να πετύχει τρία γκόλ σε είκοσι λεπτά και να αποδράσει με το τρίποντο.


ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ:
Στο 17’ δυνατό σούτ του Κυριακίδη έφυγε άουτ. Στην συνέχεια στο 33’ φάουλ του Αλημπά κεφαλιά του Στρατάκη απέκρουσε ο Παλιγγίνης. Ένα λεπτό αργότερα φάουλ του Καραχάλιου πέρασε ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βουτσινά.Στο 57’ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Μακρής ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ρόβα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 0-1. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο παίκτης του Εθνικού. Στην συνέχεια στο 61’ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Ντούλιας με διαγώνιο σούτ πέτυχε το 0-2. Για να κλείσει το σκόρ στο 75’ ο Ρόβας με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σούτ. Πέντε λεπτά ο διαιτητής απέβαλε τον Τσαφταρίδη(Ιωνικού) που κτύπησε πάνω στην φάση τον Γερόλυμο.

Ρεσιτάλ διαιτησίας του Σταύρου Δημητρόπουλου από την Δυτική Αττική. Βοηθοί: (Ντζουροπάνος-Κρέτσιμος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης(62’Γερόλυμος), Μακρής, Στρατάκης, Μαρτίνος, Σούφλας, Αλιμπάς(69’Ντάλλας), Σουλελές(60’Λεωνιδόπουλος), Μάμαλης, Μάναλης.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Παλιγγίνης, Κατσίκιας, Παντελίδης, Μιχελής, Κρητικός, Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Καραχάλιος(79’Διάκος), Κατσαβριάς (46’Τσαφταρίδης), Ρόβας, Ντούλιας (70’Καραχάλιος Α).
topiko24.gr