Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τεράστια νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ ο Αλικυρναικός...

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά κέρδισε μέσα στα Καλύβια τον ΠΑΟΚ με σκορ 2 - 0. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή έφτασε τους 9 βαθμούς, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω το σημερινό της αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Αλικυρναϊκού ισορρόπησαν και πήραν το έλεγχο του αγώνα παίζοντας καλύτερα από τους αντιπάλους τους...
Στο 8ο λεπτό ο Παπαδόπουλος έχασε σημαντική ευκαιρία όταν σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Ο Παπαδόπουλος είχε μία ακόμα καλή ευκαιρία στο 26΄ όταν από κοντά πλάσαρε άουτ και στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κέσκο.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Γαβρίνας νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κατερινόπουλο χάνοντας την ευκαιρία να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει με σημαντικότερη στιγμή στο 67΄ όταν ο Παπαδόπουλος σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ και στο 69΄ ο Γαβρίνας έκανε το 0 - 2.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μην απειληθούν και κράτησαν τη νίκη, ενώ και στο 92΄ διατήρησαν και το σκορ, καθώς το σουτ του Καραλή από κοντά έφυγε άουτ.
Το φιλμ του αγώνα.
4΄ Κεφαλιά του Γαβρίνα απέκρουσε ο Κατερινόπουλος.
8΄ Μπαλιά του Γιάννη Μυλωνά πίσω από το κέντρο ο Παπαδόπουλος βγαίνει απέναντι στο Μπότα αλλά πλασάρει άουτ.
19΄ Κεφαλιά του Αριστόπουλου κόντραρε και απέκρουσε ο Μπότας.
24΄ Σουτ του Γαβρίνα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
26΄ Σέντρα του Αρκουμάνη ο Παπαδόπουλος απέναντι από το Μπότα πλασάρει πάνω από το δοκάρι.
32΄ Γκολ. Ο Κέσκος με σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
37΄ Ο Γαβρίνας βγαίνει τετ α τετ με τον Κατερινόπουλο, πλασάρει με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να διώχνει και το Νταλαπέρα να απομακρύνει.
47΄ Σουτ του Παπαδόπουλου φεύγει ελάχιστα άουτ.
50΄ Σουτ του Γιάννη Μυλωνά απέκρουσε ο Μπότας.
56΄ Κεφαλιά του Σακελαρόπουλου φεύγει πάνω από το δοκάρι.
67΄ Πάσα του Τασούλη στην πλάτη της άμυνας ο Παπαδόπουλος τετ α τετ με το Μπότα πλασάρει άουτ.
69΄ Γκολ. Ο Γαβρίνας παίρνει τη μπάλα έξω από την περιοχή, περνάει έναν αντίπαλο και μπαίνει στην περιοχή όπου πλασάρει για το 0 - 2.
73΄ Κεφαλιά του Κάκκου περνάει πάνω από το δοκάρι.
92΄ Ο Λεωνίδας Καραλής από τη γωνία της μικρής περιοχής σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος):
Κατερινόπουλος, Καραλής Ε. (75΄ Καραλής Λ.), Αριστόπουλος, Νταλαπέρας, Μυλωνάς Ν., Μυγδάκης (65΄ Τασούλης), Κοκοσούλας, Μυλωνάς Ι., Αρκουμάνης (83΄ Γαλανόπουλος), Μπιτσικώκος, Παπαδόπουλος.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής):
Μπότας, Κέσκος (61΄ Ψαθάς), Μπαλαμπάνης (81΄ Παχής), Ζέρβας, Μαντέλος, Κάκκος, Σακελαρόπουλος, Φράγκος, Γαβρίνας, Βασιλείου (87΄ Μιχαλόπουλος), Αθανασόπουλος.
Πηγή: olatagoal.gr