Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λάθη και απειρία στοίχισαν στην ΑΕΜ...

ΑΕ Μεσολογγίου – Ναυπακτιακό Αστέρας 1-2



Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Οκτώβριου η ΑΕ Μεσολογγίου σε ένα κατάμεστο από κόσμο ενωσιακό γήπεδο από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα του Ναυπακτιακό Αστέρα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 4΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολόπουλου μετά από ανατροπή του Πλαστήρα.

Οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και θα καταφέρουν στο 43΄ με κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου να κάνουν το 1-1, έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για φάουλ στην αρχή της φάσης,στον Αλ. Παναγιωτόπουλο.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι τίμησαν τον ρέκορντμαν σε συμμετοχές στην μέχρι σήμερα ιστορία της ΑΕ Μεσολογγίου Σπύρο Χαϊδάκη.

Όπως τέλειωσε το πρώτο μέρος έτσι θα ξεκινήσει και το δεύτερο για τον Ναυπακτιακό με γκολ, στο 49΄καθετη πάσα του Ζαχαρόπουλου για τον ταχύτατο Λαγό, ιδανικό πλασέ του τελευταίου και 1-2.

Στο 59΄οι γηπεδούχοι θα χάσουν πέναλτι με τον Νικολόπουλο μετά από ανατροπή του Ρισβά από τον Ανδρεόπουλου, σε αυτή την φάση θα υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για κόκκινη κάρτα.

Ζεστό χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού από τους φιλάθλους της ΑΕΜ προς τους παίκτες, παρά την ήττα της ομάδας.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄ πτώση του Καλαβρυζιώτη στην περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

4΄γκοολ για την ΑΕΜ, ανατροπή του Πλαστήρα στην  περιοχή και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νικολόπουλος και θα κάνει το 1-0.

6΄εκτέλεση φάουλ του Βρουσάϊ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καραδήμα.

11΄εκτέλεση κόρνερ του Βρουσάϊ στο πρώτο δοκάρι, πλασέ πάνω στην κίνηση του Πιστιόλη με την μπάλα να προσκρούει στην επάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

16΄σουτ την κλειστή γωνία του Πιστιόλη από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια, πέφτει στην γωνία του και αποκρούει ο Καραδήμας.

23΄σέντρα του Λαγού στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Πιστιόλη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

26΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Λαγού με την μπάλα να κατευθύνεται στην εστία, με προβολή ο Πέκεζ θα αποσοβήσει την ισοφάριση.

43΄γκοολ για τον Ναυπακτιακό, σέντρα του Ανδριτσόπουλου στην καρδία της άμυνας των γηπεδούχων, κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου και 1-1, έντονες διαμαρτυρίες για φάουλ στην αρχή της φάσης από του γηπεδούχους.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι τίμησαν τον ρέκορντμαν σε συμμετοχές στην μέχρι σήμερα ιστορία της ομάδας Σπύρο Χαϊδάκη.

49΄γκοολ για τον Ναυπακτιακό, κάθετη μπαλιά του Ζαχαρόπουλου με αποδέκτη τον Λαγό, ιδανικό πλασέ του τελευταίου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-2.

57΄σουτ από πλεονεκτική θέση του Θεοχάρη άουτ.

59΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, ανατροπή του Ρισβά από τον Ανδρεόπουλο και πέναλτι, έντονες διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους που ζητούν την κόκκινη κάρτα από τον κ. Μπεσίνη, με τον ρέφερι να δείχνει την κίτρινη στο τερματοφύλακα του Ναυπακτικού. Την εκτέλεση θα αναλάβει και πάλι ο Νικολόπουλος, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

64΄πολύ καλό σουτ από πλάγια θέση του Ανδριτσόπουλου άουτ.

70΄γυριστό σουτ του Λαγού, αποκρούει ο Καραδήμας.

79΄δυνατό σουτ του Πλαστήρα με τον Ανδρεόπουλο να κάνει εκπληκτική απόκρουση.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Μπεσίνης, Κολοσιώνης και Δημονίτσας.

ΑΕΜ: (Δημηρης Ξηρός) Καραδήμας, Πασπαλιάρης (79΄Καβαλλάρης), Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Δάρδας, Πέκεζ, Αυτζής, Πλαστήρας, Νικολόπουλος (59΄Διαμαντόπουλος), Ρισβάς (70΄Ρούσης)

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: (Γιάννης Πανουριάς)Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Βρουσάϊ, Φλέγκας, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος (84΄Θανασιός), Ανδριτσόπουλος, Καλαβρυζιώτης, Θεοχάρης, Λαγός (89΄Ψυχογιός), Πιστιόλης (68΄Καραγιάννης).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr