Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αντικαπνιστικό μήνυμα από την Ακαδημία Βέροιας


Μπράβο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας για αυτή την πρωτοβουλία

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε γονείς και ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, οι οποίοι μπαίνοντας στο γήπεδο για την προπόνηση έβλεπαν ένα πανό μ' ένα εξαιρετικό μήνυμα που απευθύνεται τόσο στους νέους αθλητές όσο και στους γονείς τους.

Ο καθένας από εμάς ονειρεύεται τον γιο του να συνεχίζει, και γιατί όχι να διαπρέπει στον χώρο του αθλητισμού, μακριά από "εξαρτήσεις "και "κακές" συνήθεις.
Όσο όμως καλός και αν είναι ο δάσκαλος του παιδιού, όσο κι αν του μιλάει για το "σωστό" δρόμο το παιδί δεν παύει να έχει ως μοναδικό πρότυπο τον γονιό του. Η εικόνα του πατέρα να καπνίζει, να πίνει μπύρες, και να βρίζει από τις κερκίδες αποτυπώνεται πολύ βαθιά στην ψυχή του παιδιού κι αργά ή γρήγορα θα τον μιμηθεί. Πριν λοιπόν απαιτήσουμε από το παιδί μας να είναι "σωστό" οφείλουμε να δείξουμε εμείς το σωστό παράδειγμα.

*Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστεί για την υλοποίηση του συγκεκριμένου μπάνερ,τον κ. Αλέκο Χατζηπαναγιωτίδη για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Ανάλογες προσπάθειες και πρωτοβουλίες αξίζει προβολής και επικρότησης!

Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου
acadimies.gr