Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χαρ. Τρικούπης......Με τέτοιο κόσμο δεν χάνουμε....

Με μια σπουδαία νίκη στις αποσκευές της επέστρεψε χθες αργά το βράδυ η ομάδα μας από την Αθήνα αφού κατάφερε να υποτάξει τον γηπεδούχο Ίκαρο Καλλιθέας με σκορ 76-55. Το παιχνίδι έγινε παρουσία περίπου 200 Μεσολογγιτών που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας για να στηρίξουν τους αθλητές μας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα και βρέθηκε προηγούμενη με 29-20 στο πρώτο δεκάλεπτο , όμως στη συνέχεια η γηπεδούχοι με κύρια επιθετική αιχμή τον Φωτίου αντέδρασαν και μείωσαν τη διαφορά στους 6 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (42-36).
Καθοριστικό ήταν το τρίτο δεκάλεπτο καθώς η ομάδα μας με πολύ καλή άμυνα περιόρισε τα ατού των γηπεδούχων (σκόραραν μόλις 7 πόντους) και κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά , παίρνοντας προβάδισμα νίκης (57-43).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έμοιαζαν απολύτως εγκλωβισμένοι και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να "ανοίξει" η διαφορά υπέρ της ομάδας μας εδραιώνοντας τη νίκη και προσφέροντας και θέαμα. Το τελικό 76-55 κρίνεται απολύτως δίκαιο και πανηγυρίστηκε ανάλογα από παίκτες , Τεχνική ηγεσία, Διοίκηση και φίλαθλο κοινό.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά το φίλαθλο κόσμο , τους συντοπίτες μας Μεσολογγίτες που στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα, βοηθώντας την να φτάσει σε αυτή την μεγάλη νίκη. Είναι βέβαιο ότι με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας , με αυτή την στήριξη, η ομάδα μας θα αποκτήσει την ψυχολογία που χρειάζεται και παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερη.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση και το φίλαθλο κόσμο του Ικάρου Καλλιθέας για την υποδειγματική φιλοξενία την οποία και θα ανταποδώσουμε στο Μεσολόγγι στο παιχνίδι του Β' Γύρου.  Ευχόμαστε , δε, στο Ιστορικό Σωματείο του Ίκαρου καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Τέλος καλούμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής να δώσει βροντερό παρόν ,για μια ακόμη φορά, στο παιχνίδι της Κυριακής (Ώρα Έναρξης 17.00) με αντίπαλο τον Μανδραϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Η παρουσία σας θα μας δώσει δύναμη και ώθηση για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την 3η συνεχόμενη νίκη μας στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

trikoupisbc.gr