Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ντεμπούτο με ισοπαλία ο Γιάννης Τσουκαλάς στην Σαντορίνη...

 Ντεμπούτο με ισοπαλία (1-1) για τον Γιάννη Τσουκαλά με την νέα του ομάδα τον Πανθηραικό.Ο 24χρονος  Μεσολογγίτης τερματοφύλακας είχε πολύ καλή απόδοση, παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις δέχτηκε το γκόλ της ισοφάρισης απο την γηπεδούχο ομάδα.

 Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο Καμάρι                                                                                                    Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν (1-1) Θύελλα και Πανθηραϊκός  στο κατάμεστο ΔΓ Καμαρίου, με τον Πανθηραϊκό να προηγείται στο 40΄και τη μαχητική Θύελλα να μη τα παρατάει και να παίρνει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Το φαβορί της αναμέτρησης Πανθηραϊκός μπήκε στο γήπεδο και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, έκανε τις δικές του ευκαιρίες, με τη Θύελλα όμως να απαντά και να επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει μία καλοδουλεμένη ομάδα που μπορεί να κοιτάξει κατάματα οποιονδήποτε αντίπαλο. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες φωνάζουν για την απόδοση των διαιτητών.
Τελικά το κλασικό ντέρμπι της Σαντορίνης έληξε ισόπαλο 1-1, χάρη σε γκολ του νεοαποκτηθέντα Αγοραστού στο 40΄και του επίσης νεοαποκτηθέντα Σάμπα στις καθυστερήσεις, αφήνοντας πικρή γεύση στους φιλοξενούμενους που είδαν το ρευστό 0-1 να μετατρέπεται σε ισοπαλία.
Το φλας της αναμέτρησης
Ο φιλοξενούμενος Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη του καλή στιγμή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με τον Κωλέτση να σουτάρει από καλό σημείο και τη μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.
Λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε καλή θέση μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου.
Η πρώτη καλή στιγμή για τη Θύελλα ήρθε όταν ο Δαμίγος έκανε το σουτ όμως ο Τσουκαλάς απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων λίγο έλειψε να έχουμε αυτογκόλ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λούκα προσπάθησε να απομακρύνει με τη μπάλα όμως να κατευθύνεται προς την εστία του Πανθηραϊκού, όμως ο Τσουκαλάς εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε εντυπωσιακά.
Η συνέχεια ανήκει στον Πανθηραϊκό που έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Φύτρος κυνήγησε μια βαθιά μπαλιά και αφού έγινε κάτοχος της μπάλας δοκίμασε ένα αρκετά καλό σουτ με τον Ανδρούτσο όμως να πέφτει και να αποσοβεί το 0-1 με πολύ εντυπωσιακή επέμβαση.
0-1 Τελικά ο Πανθηραϊκός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 40ο λεπτό του ματς όταν ο Φύτρος εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και αφού χτύπησε στο δοκάρι του Ανδρούτσου έφτασε στον Αγοραστό, ο οποίος από πλεονεκτική θέση την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Ο κεντρικός αμυντικός του Πανθηραϊκού είχε σκοράρει και λίγα λεπτά νωρίτερα, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός συνέχισε να πιέζει και έγινε πιο επιθετικός με την είσοδο του Βαρούχα, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα βρήκε με όμορφη πάσα τον Κωλέτση, ο οποίος ανατράπηκε, με τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού να διαμαρτύρονται ζητώντας πέναλτι.
Λίγο αργότερα μετά από προσπάθεια του Ζώνα η μπάλα φτάνει στον Βαρούχα που δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό, με τον Ανδρούτσο να δηλώνει και πάλι "παρών".  Στη συνέχεια ο Φύτρος δοκιμάζει να νικήσει τον Ανδρούτσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά όμως ο πορτιέρο της Θύελλας αντέδρασε και πάλι διώχνοντας σε κόρνερ με τα ακροδάκτυλα.
Η σημαντικότερη στιγμή του Πανθηραϊκού ήρθε λίγο αργότερα όταν μετά από όμορφο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Κωλέτση ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Ανδρούτσο με τη μπάλα όμως να κτυπά στο δοκάρι, με τον Βαρούχα να φτάνει πρώτος στην μπάλα και να σουτάρει όμως οι αμυντικοί της Θύελλας επενέβησαν σωτήρια και έδιωξαν σε κόρνερ.
Λίγο αργότερα, μετά από πολύ καλή ομαδική ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Ζώνα, ο οποίος μετά από πολύ καλή προσπάθεια από τα αριστερά γύρισε τη μπάλα προς τον Βαρούχα, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
1-1 Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Θύελλα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν μετά από ασύλληπτο σουτ η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι του Τσουκαλά και στη συνέχεια της φάσης ο Σάμπα κάνει το ιδανικό του ντεμπούτο, στέλνοντας ανενόχλητος τη μπάλα στα δίχτυα του Πανθηραϊκού.
Έτσι, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τις δυο ομάδες να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική. Η μεν Θύελλα ταξιδεύει στην Σίφνο για το παιχνίδι με τον Πανσιφναϊκό, ο δε Πανθηραϊκός υποδέχεται τον Α.Ο Πάρου.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Καλορογιάννη και Κουλακιώτη.
Θύελλα (Διονυσόπουλος): Ανδρούτσος, Λυγνός (46΄Μπίμπας), Μπρίτσας, Νομικός, Νικολάου, Δαμίγος Ν., Βουλγαράκης, Μπαλής, Δαμίγος Γ. (28΄λ.τ. Πάγιας), Δαβιλάς, Σάμπας.
Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): παρέταξε τους: Τσουκαλάς, Τζωρμπατζάκης, Ρουσάκης, Αγοραστός, Βλαβιανός, Μηνδρινός, Λούκα (46΄Βαρούχας), Φύτρος (85΄Παναγιωτίδης), Παγώνης, Κωλέτσης (70΄Περιάλης), Ζώνας.
sportcyclades.gr/