Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Μεσολόγγι 2008 για την σπιρομέτρηση στο ΤΕΙ Μεσολογγίου



Δωρεάν σπιρομετρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, μετά από ενέργειες της Διοίκησης του Ιδρύματος σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η σπιρομέτρηση είναι μια απλή εργαστηριακή εξέταση, δεν διαρκεί πάνω από 1 λεπτό, και «φωτογραφίζει» τη διαδρομή που διανύει ο αέρας στους βρόχους μας κατά την πλήρη αναπνοή. Μέσω της σπιρομέτρησης μπορεί να διερευνηθούν πιθανές αποφρακτικές διαταραχές του αναπνευστικού, όπως άσθμα και βρογχίτιδα.
Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος έγινε στα πλαίσια προστασίας και προαγωγής της υγείας των πολιτών που συμμετείχαν και από το πρωί είχαν προσέλθει στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ.Μεταξύ αυτών που πέρασαν απο τον σπιρομετρικό έλεγχο ήταν και παίκτριες του Μεσολόγγι 2008.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008

                            

<< Το Μεσολόγγι 2008 ευχαριστεί το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας στο Μεσολόγγι ,την υπεύθυνη Περίθαλψης και κοινωνικής μέριμνας του ΤΕΙ Κα Σβόλου Μαρία και τον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Κο Λιαπίκο Κων/νο που μας δώσανε την ευκαιρία να συμμετάσχουν αθλήτριες της ομάδας μας σε Σπιρομετρικό Ελεγχο που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στο Μεσολόγγι>>
                      ΔΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008