Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χωρίς νικητή με τελικό σκορ 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Φλόγα και Ναυπακτιακό Αστέρα!!!!

Ισόπαλο με σκορ 2 - 2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Φλόγα Παλαιομάνινας και το Ναυπακτιακό Αστέρα. Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως η Φλόγα βρήκε τις απαντήσεις ισάριθμες φορές.

Η Φλόγα στην αρχή του αγώνα παρότι δεν είχε ξεκάθαρη κατοχή, είχε τις φάσεις χωρίς όμως να νικήσει τον Ανδρεόπουλο. Ο Ναυπακτιακός που πατούσε καλύτερα στη συνέχεια στο γήπεδο προηγήθηκε με κεφαλιά του Πιστιόλη μετά από σέντρα του Ανδριτσόπουλου, με το σκόρερ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0 - 2 στο 37΄ όταν νικήθηκε σε τετ α τετ από το Βασιλόπουλο.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Φλόγα έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ του Ξευγένη. Ο Ναυπακτιακός στη συνέχεια κυνήγησε το γκολ, έχασε ευκαιρίες και προηγήθηκε με το Θανασιό στο 79΄. Το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο δύσκολο στο 84΄ όταν έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σωτηρόπουλου, όμως στο 87΄ μετά από υπέροχη πάσα του Νίκου Νταλαπέρα ο Σωτήρης Κόκκαλης έκανε το τελικό 2 - 2.

Το φιλμ του αγώνα.

4΄ Φάουλ του Νάκου από δεξιά αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Ανδρεόπουλος.
10΄ Γέμισμα του Νούλα η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στο Νάκο που από το ύψος του πέναλτι και αριστερά πλασάρει με τον Ανδρεόπουλο να αποκρούει.
21΄ Κεφαλιά πάσα του Νάκου ο Ξευγένης σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
22΄ Γκολ. Σέντρα του Ανδριτσόπουλου από δεξιά ο Πιστιόλης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βασιλόπουλου για το 0 - 1.
37΄ Κάθετη πάσα του Λαγού στον Πιστιόλη που βγαίνει τετ α τετ με το Βασιλόπουλο, πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας της Φλόγας διώχνει με τα πόδια.
40΄ Σουτ του Θεοχάρη φεύγει ελάχιστα άουτ.
42΄ Σέντρα του Νάκου ο Ξευγένης πιάνει την κεφαλιά με τον Ανδρεόπουλο να αποκρούει.
48΄ Γκολ. Βαθιά μπαλιά του Σωτηρόπουλου ο Ξευγένης με πλασέ κάνει το 1 - 1.
58΄ Σέντρα σουτ του Πιστιόλη από αριστερά φεύγει ελάχιστα άουτ.
59΄ Σέντρα Λαγού από δεξιά ο Θεοχάρης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
79΄ Γκολ. Σέντρα Καραγιάννη ο Θανασιός με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 2.
84΄ Η Φλόγα μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σωτηρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
89΄ Γκολ. Ο Νταλαπέρας κάνει εκπληκτική πάσα στον Κόκκαλη που με σουτ κάνει το 2 - 2.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Βασιλόπουλος, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Σαγάνης, Ξανθόπουλος (55΄ Κόκκαλης), Καντάνης, Ξευγένης (80΄ Λιούλιος), Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης (65΄ Νταλαπέρας), Νάκος, Νούλας.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Καραγιάννης, Φλέγκας Γ., Νασόπουλος, Θανασιός, Ανδριτσόπουλος (66΄ Βρουσάι), Καλαβρουζιώτης (78΄ Σταυρόπουλος), Θεοχάρης, Λαγός, Πιστιόλης.
.olatagoal.gr