Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μετά από το 1-1 το ματς εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα.

 Ισόπαλοι με 1 - 1 αναδείχτηκαν ο ΠΑΟΚ Καλυβίων με την Α.Ε. Μεσολογγίου στο παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα παρουσία πολλών φιλάθλων.

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν μέχρι το τέλος τη νίκη, όμως έμειναν στο τέλος με τον ένα βαθμό. Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε.Μ. μπήκε πιο δυνατά χάνοντας ευκαιρίες, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και απείλησαν την εστία του Καραδήμα...
Το 0 - 0 παρέμεινε στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά δυνατά χάνοντας στο 51΄ ευκαιρία με τον Πλαστήρα.
Τρία λεπτά αργότερα ο Πλαστήρας με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Ανδριόπουλο που έκανε την προσπάθεια να διώξει και έκανε το 0 - 1.
Όμως στο 61΄ ο Γιώργος Αριστόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τασούλη ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες, χωρίς να νικήσουν τον Καραδήμα, ενώ στο 91΄ η Α.Ε.Μ. έχασε ευκαιρία με πλασέ του Καβαλάρη που έδιωξε ο Ανδριόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 1 - 1 ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε αντεπίθεση με πολύ καλές προϋποθέσεις, όμως ο Αριστόπουλος πέταξε τη μπάλα πλάγιο, καθώς υπήρχε τραυματίας ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Μ.
Το φιλμ του αγώνα
12΄ Λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ ο Πλαστήρας πλασάρει και αποκρούει ο Ανδριόπουλος.
15΄ Κεφαλιά του Δάρδα μετά από εκτέλεση κόρνερ φεύγει ελάχιστα άουτ.
17΄ Πλασέ του Νικολόπουλου πάνω από τα δοκάρια.
19΄ Μακρινό σουτ του Ντόβρου μπλοκάρει ο Καραδήμας.
21΄ Ο Αρκουμάνης κλέβει τη μπάλα και αφού διανύει κάποια μέτρα σουτάρει με τον Καραδήμα να διώχνει και στη συνέχεια νέο σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Καραδήμας.
25΄ Φάουλ του Νικολόπουλου δύσκολα σε κόρνερ ο Ανδριόπουλος.
43΄ Φάουλ Παπαδόπουλου κεφαλιά του Νίκου Μυλωνά η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει στο δοκάρι με τους γηπεδούχους να ζητάνε χέρι και το Στυλιαρά να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ.
51΄ Πλασέ του Πλαστήρα διώχνει με τα πόδια ο Ανδριόπουλος.
54΄ Γκολ. Ο Δάρδας με κεφαλιά γυρίζει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Πλαστήρας με ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Ανδριόπουλου.
61΄ Γκολ. Σέντρα Τασούλη ο Αριστόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.
62΄ Ατομική προσπάθεια Καβαλάρη από αριστερά, κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Ρισβάς κάνει το γύρισμα στη μικρή περιοχή όπου διώχνουν οι αμυντικοί.
67΄ Πάσα Μπιτσικώκου σουτ του Τασούλη από το ύψος της περιοχής περνάει ελάχιστα άουτ.
73΄ Πάσα Μπιτσικώκου σουτ Τασούλη άουτ.
77΄ Σουτ Οικονόμου μπλοκάρει ο Καραδήμας.
80΄ Συρτή πάσα του Οικονόμου στο Μπιτσικώκο που από το ύψος του πέναλτι πλασάρει πάνω από το δοκάρι.
91΄ Συρτή σέντρα Ρασμίλ από δεξιά ο Καβαλάρης κάνει το πλασέ από κοντά με τον Ανδριόπουλο να διώχνει.
93΄ Γύρισμα του Νίκου Μυλωνά κοντινή κεφαλιά του Νταλαπέρα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
(Λεωνίδας Ζαχαράτος): Ανδριόπουλος, Αριστόπουλος, Καρασάββας Ε., Νταλαπέρας, Μυλωνάς Ν., Πύθουλας, Παπαδόπουλος, Κοκοσούλας, Αρκουμάνης (75΄ Οικονόμου), Ντόβρος (46΄ Τασούλης), Μυλωνάς Ι. (65΄ Μπιτσικώκος).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός):
Καραδήμας, Διαμαντόπουλος Χρ., Ντρούκας (75΄ Φούντας), Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης Ν., Δάρδας, Αυτζής  Ι., Ρούσσης (46΄ Καβαλάρης), Πλαστήρας, Νικολόπουλος, Ρισβάς (78΄ Ρασμίλ).


Πηγή: olatagoal.gr  Φωτογραφίες: Γιώργος Πανταζόπουλος