Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δευτερη αγωνιστικη,δευτερη ηττα για την ομαδα.του Ευηνοχωρίου

 Με δεύτερη συνεχόμενη ήττα η Ακαδημία Ευηνοχωρίου σήμερα απέναντι στον Νέο Θέρμιο Απόλλων στο γήπεδο Ευηνοχωρίου με σκορ 1-4.



Αν και ξεκίνησε πολύ καλά η Ακαδημία Ευηνοχωρίου κατάφερε να σκοράρει στο 3΄λεπτό,η χαρά έμεινε για πολύ λίγο, μετά από το 15΄ η ομάδα του Νέου Θέρμιου Απόλλων άνοιξε τα φτερά του και μέχρι το τέλος του παιγνιδιού ήταν ο κυρίαρχος του παιγνιδιού χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την Ακαδημία κατάφερε και πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Κυριότερες φάσεις

3΄ μια μπαλιά από αριστερά του Σακελλαρόπουλο στον Κράνη αυτός κατεβάζοντας την μπάλα και με ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 1-0.

18΄ένα κόψιμο της μπάλας από τον Κατσαρό με το χέρι στην μικρή περιοχή και πέναλτι που το εκτελεί ο Μπριγιάκας και 1-1.

32΄ένα κόρνερ στην περιοχή της Ακαδημίας ο Ράπτης πιάνει κεφαλιά και γκολ 1-2.

34΄Μια ατομική προσπάθεια του του Κοκκώνη Κ. εκτελεί και το σουτ και γκολ 1-3.

58΄μια καλή μεταφορά της μπάλας ο Κουντούρης με τον Κράνη αυτός σεντράρει για τον Αλεξανδρόπουλο που δεν πρόλαβε την μπάλα δίπλα από την γραμμή του τέρματος.

77΄μια ανατροπή στην μικρή περιοχή από τον Κωνσταντάρα σε παίκτη των φιλοξενούμενων από αριστερά και πέναλτι που το εκτελεί ο Καλοκαίρης και 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Καλή η διαιτησία των Στυλιάρα Δ., Λιώνα Β. και Αντωνόπουλο Δ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ θ., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Χ.(34΄ΜΑΧΜΟΥΤ Μ), ΚΑΤΣΑΡΟΣ Β., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΝΤΖΕΛΕΠΗΣ Γ., ΣΑΚΕΡΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β., ΚΡΑΝΗΣ Δ., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ.(46΄ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Α-Π), ΠΑΛΙΑΤΣΑΣ Ν.(39΄ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Γ).

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΚΟΥΝΤΡΑΣ Α., ΚΑΛΟΚΑΙΡΗΣ Ν., ΤΣΑΜΑΛΗΣ ΕΥ., ΡΑΠΤΗΣ Π., ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΕΥΑΓ.(62΄ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γ), ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΕΥΘ., ΨΗΦΗΣ ΠΑΡ., ΜΠΡΙΓΙΑΚΑΣ Γ., ΑΓΓΕΛΗΣ Χ., ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΔ.(82΄ΚΩΗ Γ).

.evinochori-kalidona.gr