Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στο ''νέο αίμα'' του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Κώστας Βαλμάς..

 Ο 20χρονος  Μεσολογγίτης αμυντικός  θα  συμμετέχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα  καθώς ο Ι. Πετράκης  τον έχει στα πλάνα του για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στο Καρπενήσι και τον συμπεριέλαβε σε αυτή.

 Ο Κώστας Βαλμάς γεννήθηκε την 1-4-1995 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τα τμήματα υποδομών του ΓΟΜ,στην συνέχεια προωθήθηκε στην αντρική ομάδα , στην συνέχεια για 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης U-17,U-20, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΓΈθνική με τον Αρη Αιτωλικού ,και πέρυσι μεταγράφηκε και αγωνίστηκε στην ομάδα U-20 του ΠΑΣ Γιάννινα.
 Η αποστολή του ΠΑΣ για το Καρπενήσι
Ολοκληρώθηκε σήμερα με την διεξαγωγή πρωινής προπόνησης στο ΠΕΑΚΙ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Μετά το πέρας αυτής ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα βρεθεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ηπειρώτικης ομάδας.

Την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την πανέμορφη πόλη του νομού Ευρυτανίας αποτελούν οι: Βελλίδης, Περιστερίδης, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Μανιάς, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Καρανίκας, Φερφελής, Αυγενικού, Κρητικός, Γαρουφαλιάς, Μυρθιανός, Πάππας, Κολιοφούκας, Μασούρας, Κοζάκης, Βαλμάς, Αλεξίου.
Το προπονητικό επιτελείο του "Άγιαξ" της Ηπείρου αποτελείται από τους:

Ι. Πετράκης, προπονητής

Γ. Γεωργουλόπουλος, βοηθός προπονητής

Χ. Τσελιόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων

Β. Αλεξίου, Γυμναστής

Φ. Σκόρδος, φυσιοθεραπευτής

Ι. Μπαλαούρας, φυσιοθεραπευτής

Σ. Στεφάνου, φυσιοθεραπευτής

Σ. Αγγελης, φροντιστής

Φ. Ζαρογιάννης, φροντιστής

Αρχηγός της αποστολής που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 19:30 για το Καρπενήσι θα είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ο Δημήτρης Νιαρχάκος.
.passports.gr