Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλικός Αγώνας : Με... σφραγίδα Κοντογιάννη Γιάννη ο Παναιτωλικός κέρδισε την ομάδα Νέων με 3-0

...το 3ο γκόλ του Παναιτωλικού με απ έυθείας εκτέλεση φάουλ του 19χρονου Κοντογιάννη Γιάννη.

 Η επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού νίκησε με σκορ 3-0 την ομάδα Κ20. Στο 36’ ο Βασιλείου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 70’ ο Κοντογιάννης  Γιάν. με μακρινό σουτ το 2-0. Ο ίδιος με εκτέλεση φάουλ στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Όσο αφορά το παιχνίδι ο Παναιτωλικός έδειξε αρκετά ασύνδετος και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει ακόμη πολύ δουλεία και αρκετές προσθήκες. Σήμερα δεν αγωνίστηκαν οι Μάκος, Ντάνι, Ντιέγκο και Κάπελ. Σίγουρα με αυτούς στην ενδεκάδα και με τις προσθήκες που θα έρθουν θα δούμε ένα πολύ καλύτερο Παναιτωλικό.


Ο Πόντες δείχνει ξεκάθαρα ότι το σχήμα του Παναιτωλικού την φετινή χρονιά θα είναι το 4-1-4-1. Λόγω και των απουσιών ο Κουτρουμάνος έπαιξε ως αμυντικό χαφ και ο Μύγας ως δεξί μπακ. Μόλις επιστρέψουν οι απόντες  θα φάνει αν   ο προπονητής του Παναιτωλικού τους υπολογίζει για την συγκεκριμένη θέση.
.
Στα αξιοσημείωτα της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο Κόντογιαννης  Γιάν[φωτογραφία, στο α΄ημίχρονο αγωνίστηκε με την Κ20 ,ενω απο το 65΄αγωνίστηκε με την 1η ομάδα]από την Κ20 που ξεχώρισε με την παρουσία του και τα δυο πανέμορφα γκολ που πέτυχε.
Πολύ καλή παρουσία είχε και ο 24χρονος Πάνος Λινάρδος στο β΄ημίχρονο που αγωνίστηκε επιθετικός.

Αγωνίστηκαν οι: Στεφανάκος (46’ Κυριακίδης), Μύγας, Κέβιν (65’ Μαργαρίτης), Κούσας (65’ Χαντάκιας), Μαλεζάς (65’ Κοντογιάννης  Γιάν.), Κουτρομάνος (75’ Καράι), Ρουσκουσέδα (46’ Ζαρκάδας), Παπουτσογιαννόπουλος (65’ Ρουσκουσέδα), Βιγιαφάνιες (65’ Βασιλάρης), Μήλιος (75’ Κωνσταντινόπουλος), Βασιλείου (46’ Λινάρδος  Π.).


Αύριο Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό και το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί για το Καρπενήσι, όπου θα προπονηθεί στις 7.00 το απόγευμα.
                                                    ο  Παναιτωλικός του α΄ημιχρόνου
     φάση στην περιοχή της ομάδας Νέων με τον Πάνο Λινάρδο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ
.
το 1ο γκόλ του Παναιτωλικού με τον Βασιλείου σκόρερ
στην φωτογραφία διακρίνεται στο κέντρο ο Κοντογιάννης Γιάν. που στο α΄ημίχρ. αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων 
panaitolikos1926.blogspot.gr/