Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η μεγάλη ευκαιρία του Χρήστου Ρόβα!

Πολύ κοντά στην μεγαλύτερη -μέχρι σήμερα- πρόκληση της καριέρας του είναι ο νεαρός πρώην επιθετικός του Γιούχτα, Χρήστος Ρόβας.



Ο νεαρός επιθετικός που έκανε μία καλή χρονιά στον Γιούχτα παρά τον υποβιβασμό της ομάδας των Αρχανών, σημείωσε 10 γκολ και βοήθησε ιδιαίτερα μετά το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς τα μέγιστα την ομάδα των Αρχανών κυρίως με την εκρηκτικότητα που τον διακρίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grandsport.gr ο Χρήστος Ρόβας έχει δεχτεί «κρούση» από τον ΠΑΣ Γιάννενα προκειμένου να μεταβεί στα Ιωάννινα και να προπονηθεί για κάποιες ημέρες υπό τις οδηγίες του Ρεθυμνιώτη προπονητή, Γιάννη Πετράκη.

Υπενθυμίζουμε, πως η ομάδα των Ιωαννίνων δεν έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση ούτε σε δεύτερο βαθμό και ως εκ τούτου μπορεί να κινηθεί μόνο για ποδοσφαιριστές κάτω των 24ετών με τον Χρήστο Ρόβα να ανήκει σε αυτό το ηλικιακό γκρούπ καθώς είναι γεννηθείς του 2 Σεπτεμβρίου του 1994.

Πάντως αναμφίβολα είτε η υπόθεση έχει happy end είτε όχι, για τον Χρήστο Ρόβα θα είναι μία μεγάλη επιτυχία, που ομάδα της Super League ενδιαφέρθηκε για τον ίδιο, όμως ο νεαρός επιθετικός δείχνει αποφασισμένος να «παλέψει» για το μεγάλο βήμα.

Επιμέλεια: Κώστας Μεταξακης
grandsport.gr