Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

H Φλόγα προκριθηκε για πρωτη φορα σε τελικο κυπελλου .

Παναιτωλικός [U-20] – Φλόγα Παλαιομάνινας  1-2


Η Φλόγα Παλαιομάνινας επικράτησε με 1-2 και του Παναιτωλικού και προκρίθηκε δικαιωματικά στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη μπορεί να έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο σαν αουτσάιντερ όμως με την εμφάνιση της έδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα.

Η Φλόγα πήρε νωρίς το προβάδισμα με μακρινό σουτ του Ζαχαράκη στο 18’ για το 0-1 ενώ η πίεση των φιλοξενούμενων έφερε και το 2ο τέρμα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Σκόρερ του 2ου γκολ ήταν ο Τζουλιάνο Μούτσα στο 44’ με ωραίο σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Διαμαντή.

Ο Παναιτωλικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Μωραΐτη στο 74’ για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και έστειλε τη Φλόγα στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Παναιτωλικός U-20] (Γ.Νταλακούρας): Διαμαντής, Καράι, Ζίγκηρης, Μαλής, Κουτσοποδιώτης, Αμπντέλ (54’ Νάκας), Γιαννιώτης (55’ Μωραΐτης), Κοντογιάννης Ι., Γεωργίου (68’ Βακράκος), Βασιλούδης, Βασιλάρης.

Φλόγα Παλαιομάνινας (Ν.Μιμιγιάννης): Ταράτσας, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Ξένος (46’ Κουρσάρης), Καντάνης, Μούτσα, Μακρής, Κόκκαλης, Μικελάτος (79’ Νούλας), Κοντοπάνος (89’ Χονδρογιάννης).
allsportsagrinio.gr/