Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη παραμονής για τον Προμηθέα στο Παναιτώλιο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 0

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1


Ο Προμηθέας Γαβρολίμνης κέρδισε στο Παναιτώλιο τον τοπικό Ολυμπιακό με 1 – 0 και έκανε άλμα παραμονής στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη έφτασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται πολύ κοντά στη μαθηματική παραμονή, αντίθετα ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου με 12 βαθμούς παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Καινουρίου την Κυριακή μοιάζει με τελικό παραμονής.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να προηγηθούν με το Γιαβρούτα στο 15΄, ενώ ο Ολυμπιακός στο 19΄ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αφαλωνιάτη. Τα σουτ του Καλαβριζιώτη στο 34΄ και του Φάτσαλη στο 35΄ πέρασαν ελάχιστα άουτ από τις εστίες των Κατσαβοχρήστου και Γκασούκα αντίστοιχα και στο 42΄ ο Ψυχογιός έδωσε προβάδισμα στον Προμηθέα με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Στο ημίχρονο υπήρξε επεισόδιο με το σκόρερ να δέχεται αντικείμενο και το δεύτερο ημίχρονο έγινε με την παρουσία αστυνομίας.
Στο 47΄ ο Ψυχογιός είχε σουτ στο δοκάρι και η ομάδα του είχε σε ένα λεπτό δύο ακόμη ευκαιρίες με τους Καλαβριζιώτη και Κάκκο. Ο Ταμπάκης στο 70΄ έσωσε την ομάδα του απομακρύνοντας πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Βάτσιου και ως το φινάλε δεν υπήρξε άλλη φάση μπροστά στις δύο εστίες και ο Προμηθέας κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο».

Το φιλμ του αγώνα

15΄ Κόρνερ του Ταμπάκη ο Γιαβρούτας κάνει το πλασέ, όμως πριν τη γραμμή απομακρύνουν οι αμυντικοί.
19΄ Ο Αφαλωνιάτης βγαίνει απέναντι στο Γκασούκα, πλασάρει, όμως ο τερματοφύλακας του Προμηθέα διώχνει σε κόρνερ.
34΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Καλαβριζιώτη φεύγει ελάχιστα άουτ.
35΄ Σουτ του Φάτσαλη περνάει ελάχιστα άουτ.
42΄ Γκολ. Ο Καλαβριζιώτης βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Ψυχογιό που από πλάγια δεξιά πλασάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσαβοχρήστου για το 0 – 1.
45΄ Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Μυλωνά διώχνει σε κόρνερ ο Κατσαβοχρήστος.
47΄ Ο Ψυχογιός από δεξιά μέσα στην περιοχή πιάνει το φαλτσαριστό πλασέ που καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Κατσαβοχρήστου.
62΄ Ο Πανταζή με όμορφη ατομική ενέργεια μπαίνει στην περιοχή, όμως το πλασέ που κάνει δεν είναι καλό και η μπάλα καταλήγει εύκολα στα χέρια του Γκασούκα.
65΄ Σουτ του Καλαβριζιώτη διώχνει σε κόρνερ ο Κατσαβοχρήστος.
65΄ Κόρνερ του Ψυχογιού ο Κάκκος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
70΄ Κόρνερ του Λαμπρακόπουλου ο Βάτσιος πιάνει την κεφαλιά και ο Ταμπάκης διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Αλέξανδρος Ψυλιάς): Κατσαβοχρήστος, Μπουκουβάλας, Καραπάνος, Παναγιωτόπουλος, Παπαντωνίου, Καγκαράς, Πανταζή, Λαμπρακόπουλος (85΄ Ρήγας), Αφαλωνιάτης, Μπιτσικώκος (46΄ Πατλιάς), Φάτσαλης (57΄ Βάτσιος).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Κυρίτσης (69΄ Μυλωνάς Χαρ.), Μπαλαμπάνης, Δημητρόπουλος, Καζανάς (57΄ Κάκκος), Μυλωνάς Χρ., Ψυχογιός (69΄ Αλμπάνης), Καλαβριζιώτης, Γεωργίου, Γιαβρούτας, Ταμπάκης.
.nafpaktianews.gr