Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ενωση Ευηνοχωρίου «Σπουδαία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου»

.
Α.Ο.ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓ.ΘΩΜΑ-ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-0-2

 Η Ενωση Ευηνοχωρίου  ήταν η μεγάλη νικήτρια στο  γειτονικό ντέρμπι καθώς επικράτησε δίκαια με 2-0 του μαχητικού Αλικυρναικού  στο  Ενωσιακό γήπεδο γήπεδο  ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος΄΄
Η μεγάλη βαθμολογική σημασία του παιχνιδιού όπως αναμενόταν δεν άφησε πολλά περιθώρια για να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι κάτι που συμβαίνει στα παιχνίδια που έχουν τον χαρακτήρα του ντερμπυ.
 Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ενωσης  ήταν ο Γιώργος Κουντούρης που επέστρεψε στην βασική 11αδα της ομάδας του  και  πέτυχε  τα δύο γκόλ της νίκης και ήταν συνεχής απειλή για την εστία του διακριθέντα Ν.Τσιλιγιάννη.
Μόλις στο 2΄ο Ρισβάς ανατρέπεται απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Φλωρόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτυ νικήθηκε  απο τον Τσιλιγιάννη που απέκρουσε σε κόρνερ
Η απώλεια του πέναλτι έριξε την ψυχολογία των παικτών της Ενωσης που ψαχνότανε   να βρεί τα πατήματα της στο γήπεδο , και σε μια ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 5΄σε συρτή σέντρα του Βασιλείου ο Αχτύπης απο θέση τετ-α-τετ νικήθηκε απο τον Δασκαλάκη που απέκρουσε και στην συνέχεια απομάκρυνε ο Μακρής.
Η Ενωση σιγά-σιγά δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις  στην περιοχή του Αλικυρναικού με αποκορύφωμα την φάση του 32΄όταν μονοκόματο σούτ του διακριθέντα Μιχαλόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι κτυπά επι της γραμμής και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Τα γκόλ του αγώνα...
76΄οι Τσαλίκης-Ρισβάς ταλαιπωρούν απο τα δεξιά την άμυνα του Αλικυρναικού ο δεύτερος σεντράρει και ο Κουντούρης με γυριστό σούτ κάνει το 0-1.
83΄με  καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κουντούρη η μπάλα στο δοκάρι και στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει και 0-2.
Και παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων το τελικό σκόρ έμεινε στο 0-2
Διαιτητής του αγώνα ο Τσαμπάς Μ.,με βοηθούς τους Μπουκουβάλα και Μωραίτη.
Α.Ο.ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓ.ΘΩΜΑ..Τσιλιγιάννης Ν.,Ψαθάς,Καρβέλης Χ.,Μπούζας Α.,Ζέρβας Γρ.,Κάκκος Γ.,Αχτύπης Κ[82΄Παπανικολάου Ν.],Μπαλαμπάνης Α[63΄Αθανασόπουλος Β.].,Βασιλείου Κ.,Τριφιάτης Γ[75΄Τσαλαφούτας Π.],Παπαδόπουλος Η.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ..Δασκαλάκης ,Βαλμάς Α.,Μακρής Κ.,Γιερατσιάν Ι.,Βλάχος Κ.,Φλωρόπουλος,Δημαράς Π.[55΄Τσαλίκης Α.],Μιχαλόπουλος Ι.,Κουντούρης Γ.[84΄Νεμποτάκης Α.],Ρισβάς Ν.,Παπαναστασίου Χ.[[69΄Σακελαρόπουλος Δ.]







 Σημαντική συμβολή στην νίκη  είχε ο Δημ. Σακελαρόπουλος που πέρασε αλλαγή στο 69