Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νικηφόρο πέρασμα της ΑΕΜ καί από το Θέρμο

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο Θέρμου η ΑΕ Μεσολογγίου που κέρδισε τον τοπικό Νέο Θέρμιο Απόλλωνα με σκορ 0-2.

Οι "κανονιέρηδες" με τη  νίκη τους διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογική πίνακα.
Μόλις στο 10' ο Βαβάτσικος εκτέλεσε φάουλ και ο Δερβίσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούντρα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 15' από λάθος απομάκρυνση της άμυνας ο Γκάτσης έβγαλε τη σέντρα και ο Δερβίσης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 28' σουτ του Δερβίση πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 35' από φάουλ του Στεργίου ο Δουλιώτης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 44' από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο ο Μερισιώτης έβγαλε την πάσα στον Κατσιμάρη που βρέθηκε απέναντι στον Δουλιώτη αλλά πριν πλασάρει ο Πέκεζ κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις με τον Νέο Θέρμιο να προσπαθεί να ισοφαρίσει με στημένες μπάλες και με γεμίσματα ενώ η ΑΕΜ βολεύοντας με το σκορ υπέρ της.
Το τελικό 0-2 έγινε στο 90' όταν από φάουλ του Στεργίου απομάκρυναν οι αμυντικοί της ΑΕΜ και ο Μιχαλόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε στο πόδι του Στεργίου και κατέληξε στα δίχτυα του Κούντρας

Νέος Θέρμιος Απόλλωνας (Γιώργος Γιάκος - Αλέξανδρος Κοντός): Κούντρας, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ευ., Παπστέλιος, Κατσιμάρης, Κυριάκος (70' Βασιλάρης), Μερισιώτης, Ψηφής, Μπέσσας (46' Κόκκοτος Αδ.)
Α.Ε.Μεσολογγίου (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Πέκεζ, Αντωνόπουλος, Γαρούφης, Δερβίσης, Ντζιμάνης, Μαντζάνας, (73' Μιχαλόπουλος), Γκάτσης, Γαβρίνας ( 89΄Κοκώνης Ε.), Βαβάτσικος, Πασπαλιάρης Ι. (72' Μακρής)
olatagoal.gr