Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη με… 7-3 για την Φλόγα



Σε ένα χορταστικό παιχνίδι όπου σημειώθηκαν 10 γκολ η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-3 την Ακαδημία Ευηνοχωρίου.

Στο 31' Ο Τραγουλιάς έκανε τη σέντρα και ο Μακρής με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στη Φλόγα. Στο 33' O Κράνης σε μπαλιά του Διαμαντόπουλου   έφυγε μόνος από το κέντρο πλασάροντας εύστοχα
Στο 37' η Φλόγα πήρε ξανά το προβάδισμα όταν σε απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μακρή και ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα ο Μικελάτος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
Στο 45' ο Μακρής με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1.
Ο Μικελάτος έδωσε πάσα στο Νούλα που με σουτ έκανε το 4-1 στο 51'. Στο 58' οι φιλοξενούμενοι έμεινα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του  Κοντού   για σκληρό μαρκάρισμα στον Κουρσάρη.
Στο 77' έγινε το 5-1 όταν ο Μούτσα από δεξιά έκανε συρτή σέντρα και ο Νούλας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε το κάθετο δοκάρι.
Στο 79' έγινε το 5-2 όταν σε  σουτ του Κράνη και ασθενής απόκρουση του Ρόκκου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα
Στο 81' ο Μούτσα με σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 6-2 και στο 83' ο Μακρής με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο "Γ" της εστίας του Μπράτσικα.
Το τελικό 7-3 έγινε στο 89' με γυριστό σουτ του Κατσαβού.

Φλόγα Παλαιομάνινας (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Μούτσα, Μακρής, Νούλας (90' Παναγιωτόπουλος), Μικελάτος (82' Γιαννακάς), Κοντοπάνος (72' Χονδρογιάννης)
Ακαδημία Ευηνοχωρίου (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Παπουτσόπουλος (46' Γερετσιάν), Διαμαντόπουλος, Πασπαλιάρης, Ντζελέπης (77' Κατσαβός), Μαντέλος, Παναγιωτόπουλος, Κοκόρης, Κράνης, Κοντός, Αποστολόπουλος (56' Βιδάλης)
olatagoal.gr