Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σε θρίαμβο μετέτρεψε στο τέλος το ρευστό 1-0

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ 5-0
Πιο δύσκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 5-0 επιβλήθηκε ο Ναυπακτιακός του ουραγού Ολυμπιακού Παναιτωλίου το περασμένο Σάββατο στο Παπαχαραλάμπειο. Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά παρότι είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα υστερούσε στο τομέα της αποτελεσματικότητας μέχρι όμως  το τελευταίο τέταρτο. Από το 77’ ωστόσο μέχρι το 86’   σημείωσε 4 γκολ και μετέτρεψε το ρευστό 1-0 που είχε διαμορφωθεί στο 17’ με τον Πιστιόλη στο ευρύ 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση ωστόσο  δεν αντέχει σε οποιαδήποτε κριτική καθώς οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν και έχαναν ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο που είχε ως αποκλειστικό στόχο την μη διεύρυνση του σκορ. Εκτός από τον Πιστιόλη που πέτυχε με κεφαλιά το 1-0 στο 17’ τα άλλα 4 γκολ του Ναυπακτιακού πέτυχαν  ο Θεοχάρης με μακρινό σουτ στο 77’, ο Μιχ. Βρουσάι με πλασέ στο 81’ , ο Θανασιός με σουτ στο 84΄και ο Ψυχογιός με κοντινή προβολή στο 86’. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χρέλια (Βελαώρας – Μωραΐτης).
Καλύτεροι από το Ναυπακτιακό οι Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος, Βρουσάι και Πιστιόλης, ενώ από το Παναιτώλιο ξεχώρισαν οι Μπιτσικώκος, Ντίνος και Κατσαβοχρήστος.

Το φιλμ του αγώνα
2’ Ο Πιστιόλης από θέση τετ α τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Κατσαβοχρήστο που αποκρούει με τα πόδια
6’ Σουτ του Αδραχτά καταλήγει άουτ ύστερα από ατομική ενέργεια του Βρουσάι
12’ Κοντινό σουτ του Πιστιόλη καταλήγει άουτ.
17’ ΓΚΟΛ 1-0 Ύστερα από σέντρα του Αδραχτά από δεξιά ο Πιστιόλης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα
26’ Ο Ανδριτσόπουλος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ
39’ Εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι αποκρούεται από τον Κατσαβοχρήστο.
48’ Ο Θεοχάρης με κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τον Κατσαβοχρήστο που αποκρούει σε κόρνερ   
55’ Ο Ψυχογιός συλλαμβάνεται σε θέση οφσάιντ αν και φαίνεται να καλύπτεται από τους αμυντικούς του Παναιτωλίου.
60’ Από ασίστ του Βρουσάι ο Ψυχογιός πλασάρει άστοχα στέλνοντας την μπάλα άουτ.
61’ Ατομική ενέργεια του Βρουσάι σταματά στον Κατσαβοχρήστο.
70’ Κεφαλιά του Πιστιόλη ύστερα από σέντρα του Ανδριτσόπουλου αποκρούεται και πάλι από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλίου.
75’ Από σέντρα του Ανδριτσόπουλου το σουτ του Θανασιού θα σταματήσει στον Κατσαβοχρήστο.
77’ ΓΚΟΛ 2-0 Ο Θεοχάρης με εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Παναιτωλίου
81’ ΓΚΟΛ 3-0 Ο Μιχ. Βρουσάι πλασάρει  εύστοχα τον εξερχόμενο Κατσαβοχρήστο και αξιοποιεί την ασιστ του Μαρ. Βρουσάι.
84’ΓΚΟΛ 4-0 Ο Θανασιός με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλη περιοχής τετραπλασιάζει τα τέρματα του Ναυπακτιακού.
86’ ΓΚΟΛ 5-0 Ο Ψυχογιός προλαβαίνει την έξοδο του Κατσαβοχρήστου και με προβολή από κοντά διαμορφώνει το τελικό 5-0

Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Πανουργιάς): Πετσίνης, Καζανάς, Βρουσάι Μιχ., Θεοχάρης, Δημόπουλος (70’ Θανασιός), Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος (78’ Μπράνης), Αδραχτάς (53’ Ψυχογιός), Βρουσάι Μ., Πιστιόλης.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου  (Αν. Ψύλιος): Κατσαβοχρήστος, Μπουκουβάλας, Πατλιάς (80’ Ντέμος), Παναγιωτόπουλος, Ντίνος, Καγκαρας, Καραπάνος (53’ Φατσαλος), Παπαντωνίου, Παναταζή, Μπιτσικώκος, Λαμπρακόπουλος (65’ Κουντουσιας)
nafpaktianews.gr
IMG_3829.jpgIMG_3830.jpgIMG_3832.jpgIMG_3837.jpgIMG_3838.jpgIMG_3840.jpgIMG_3842.jpgIMG_3843.jpgIMG_3847.jpgIMG_3849.jpgIMG_3852.jpgIMG_3854.jpgIMG_3871.jpg