Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η Αριστέα Ρόμπολα εκπροσώπησε την ΕΠΣΑ σε αγώνα της football League

Το ποδόσφαιρο λένε πως είναι αντρικό σπορ. Η μπάλα, όμως, είναι γένους θηλυκού και τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλές γυναίκες μπαίνουν δυναμικά στα αντρικά χωράφια!

Η επιτυχία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας πριν από περίπου δέκα  χρόνια άνοιξε διάπλατα την πόρτα για την είσοδο των γυναικών στο χώρο που κατά πολλούς αποτελούσε αντρικό «άβατο». Και μπορεί οι συνθήκες που επικρατούν στα περισσότερα γήπεδα της χώρας να μην είναι και οι πλέον ιδανικές, όμως οι γυναίκες δείχνουν να ξεπερνούν εν πολλοίς και αυτό το πρόβλημα.
Τα τελευταία χρόνια εκτός απο την παρουσία γυναικών στις κερκίδες των γηπέδων βλέπουμε  γυναίκες να μπαίνουν στις διοικήσεις ομάδων,να γίνονται περισσότερες γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου,να έχουμε γυναίκες -διαιτητές, και ο Νομός μας έχει τα πρωτεία σε αυτόν τον τομέα αφού η συμπατριώτισσα μας  Κόκκοτου ήταν η πρώτη Ελληνίδα διαιτητής.
Ο Νομός μας πάλι έχει τα πρωτεία  αφού η Αριστέα Ρόμπολα[φωτογραφία]  γίνεται η πρώτη γυναίκα παρατηρητής σε αγώνα  football League και συγκεκριμένα στον αγώνα που διεξήχθει στο Αίγιο μεταξύ του τοπικού Παναιγιαλειου και του Απόλλων Αθηνών που έληξε ισόπαλος με 1-1.Μάλιστα όλοι στο τέλος της έδωσαν συγχαρητήρια αφού ήταν άψογη στα καθήκοντα της σε εναν αγώνα πού είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπυ..