Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ήταν Ατρόμητος και έριξε τεσσάρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 4

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 1



Μια εύκολη νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος Αντιρρίου με αντίπαλο την ουραγό στο πίνακα της βαθμολογίας Δόξα Καινουρίου.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν  με 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο όταν στο 11’ ο Βαρελάς με σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Τσόλκα και στο 21 ο Σκανιάς από θέση τετ α τετ  θα κάνει το 2-0. Ο Ατρόμητος με ανεβασμένει την ψυχολογία πίεσε ακόμη περισσότερο και έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 35’ σε πανομοιότυπη φάση με τον Σκανία να παίρνει την κάθετη πάσα του Παπαποστόλου και να κάνει το 3-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 3-1 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιώτη στο 60’ η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια τελικός αποδέκτης ο Κόκκαλης που με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1. Στο 70’ Ο Παπαποστόλου θα κερδίσει πέναλτι  την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βαρελάς και θα διαμορφώσει το τελικό 4-1. Σημαντική νίκη για την ομάδα του Αντιρρίου που έφτασε στους 15 βαθμούς και πάει με άλλο αέρα στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ναυπακτιακό.



Το φίλμ του αγώνα :

11’ Γκοοολ Σουτ του Βαρελά έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Τσόλκα.

21’Γκοοολ Κάθετη πάσα του Παπαποστόλου ο Σκανιάς από θέση τετ α τετ το 2-0.

35’ Γκοοολ Κάθετη πάσα του Παπαποστόλου  ο Σκανιάς  σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα στα δίκτυα.

60’ Γκοοολ Εκτέλεση κόρνερ του Γιώτη κοντινό πλασέ του Κόκκαλη 3-1.

70’ Γκοοολ Ο Παπαποστόλου θα ανατραπεί μέσα στη μεγάλη περιοχή ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι την  εκτέλεση θα αναλάβει ο Βαρελάς και θα κάνει το 4-1.

85’ Σουτ του Σκανιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

86’ Κόρνερ του Σκανιά κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου η μπάλα θα κοντράρει πριν περάσει τη γραμμή νέο κόρνερ.
Ατρόμητος Αντιρρίου: Καραδήμας, Παπαποστόλου, Αποστολόπουλος(75’Ρηγόπουλος), Μπίμπας(80’ Ράπτης), Καρακώστας, Δημητρόπουλος, Βαρελάς, Πετσίνης, Σκανιάς, Αναγνωστόπουλος, Κάκκος(82’Γιαβρούτας) .

ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου:Τσόλκας, Στρεμμένος, Κωνταντίνου(Κακούρης), Σαλμάς,Μπισμπίκης, Κόκκαλης, Γκρίζης, Γκορόγιας,Γιώτης(70’ Βάτσιος), Μπλάνης, Τζωρτζόπουλος(58’ Βασιλείου)
.nafpaktianews.gr