Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φλόγα Παλαιομάνινας....Πέρασε εύκολα το "εμπόδιο" της Δόξας..

  Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το 2014 η Φλόγα Παλαιομάνινας, που επιβλήθηκε με 3 - 0 της Δόξας Καινουρίου στο γήπεδο του Δοκιμίου.
Οι παίκτες του Νίκου Μιμηγιάννη μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο απέκτησαν σαφές προβάδισμα με τέρματα του Σπύρου Νούλα και του Τζουλιάνο Μούτσα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Μακρή πίεσαν και είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με το Σωκράτη Τζωρτζόπουλο, όμως στο 56΄ ο Ζαχαράκης με κεφαλιά "καθάρισε" το παιχνίδι. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η συμμετοχή του 14χρονυ Νιτσάκη και η ευκαιρία που έχασε με εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Πολύ καλή η διαιτησία του Τσάσση και των βοηθών Κακατσίδη και Βαλλιάνου.

Το φιλμ του αγώνα
17΄ Ωραία κάθετη πάσα του Καρύμπα στον Τζουλιάνο που με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
18΄ Σέντρα του Καλοκαίρη από αριστερά ο Κόκκαλης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.
27΄ Γκολ. Σέντρα του Καντάνη από δεξιά ο Νούλας πιάνει την κεφαλιά που βρίσκει στο δεξί δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα του Ευθυμίου για το 1 - 0.
32΄ Γκολ. Ο Νούλας βγάζει τη σέντρα ο Κόκκαλης από κοντά αστοχεί και ο επερχόμενος Τζουλιάνο με σουτ τη στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
43΄ Ο Νούλας περνάει στον Κόκκαλη που βγαίνει απέναντι στον Ευθυμίου, τον περνά όμως ανοίγει το κοντρόλ και το πλασέ του από πλάγια κόβεται πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
48΄ Σέντρα του Νούλα από αριστερά ο Τζουλιάνο μόνος του μέσα στην περιοχή κάνει κακό κοντρόλ και δίνει την ευκαιρία στον Ευθυμίου να αποκρούσει.
52΄ Πάσα του Μπλάνη στον ξεμαρκάριστο Σωκράτη Τζωρτζόπουλο που με πλασέ στέλνει τη μπάλα άουτ.
56΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Καρύμπα και ο Ζαχαράκης με καρφωτή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 - 0.
66΄ Μακρινό σουτ του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου η μπάλα φεύγει άουτ.
93΄ Εκτέλεση φάουλ του Νιτσάκη η μπάλα περνάει άουτ.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα, Καρτσακλής (85΄ Μακρής), Κόκκαλης (81΄ Κοκκώνης Σπ.), Καρύμπας (89΄ Νιτσάκης), Νούλας.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Γιάννης Μακρής): Ευθυμίου, Κόκκαλης Γ., Κωνσταντίνου, Μπισμπίκης, Γκορόγιας (46΄ Σούζα), Σαλμάς, Στρεμμένος (61΄ Τζωρτζόπουλος Δ.), Κακούρης, Γιώτης (71΄ Καρρόπουλος), Μπλάνης, Τζωρτζόπουλος Σ.
olatagoal.gr