Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ναυπακτιακός Αστέρας με 2 - 7 εναντίον του Αετού

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στον Αετό Σταμνάς, που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και είχε πολλές απουσίες, ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε με σκορ 7 - 2 στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου.
Η ομάδα της Ναυπάκτου παρότι έμεινε πίσω νωρίς στο σκορ, γύρισε το παιχνίδι σε ένα λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε επίδειξη δύναμης. Έτσι ο Ναυπακτιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Αετός έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τον Αετό που στο 3ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ μετά από παράλληλη σέντρα του Χόντου από δεξιά και πλασέ του Λάζαρου Φράγκου στα δίχτυα του Ανδρεόπουλου. Στη συνέχεια ο Ναυπακτιακός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχε τις ευκαιρίες γυρίζοντας το σκορ μέσα σε ένα λεπτό. Στο 13΄ η κεφαλιά του Θεοχάρη κόντραρε στον Αθανασάκη και πέρασε κόρνερ και στην εκτέλεση του Μιχάλη Βρουσάι ο Θανασιός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 17΄ το σουτ του Θανασιού από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ και στο 21΄ μετά τη σέντρα του Θωμόπουλου από αριστερά ο Μάριος Βρουσάι έπιασε την κεφαλιά που απέκρουσε ο 15χρονος Πολίτης. Στο 23΄ και στο 26΄ τα σουτ των Θεοχάρη και Θανασιού αντίστοιχα πέρασαν άουτ. Στο 31΄ ο Καζανάς πάσαρε στο Μάριο Βρουσάι, που έστρωσε με τακουνάκι στο Θεοχάρη και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1. Ένα λεπτό αργότερα ο Ανδριτσόπουλος πάσαρε στον Κώστα Ψυχογιό που πρόλαβε τον αντίπαλό του και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη για το 1 - 2. Στο 38΄ του σουτ του Θωμόπουλου μετά τη σέντρα του Ανδριτσόπουλου κόντραρε στο Φράγκο και στο 41΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάριου Βρουσάι ο Θεοχάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 43΄ το μακρινό σουτ του Θανασιού πέρασε άουτ. Στο 45΄ ο Θεοχάρης πέρασε κάθετα στον Κώστα Ψυχογιό που έκανε το πλασέ που έδιωξε κόρνερ ο Πολίτης και στην εκτέλεση του Μάριο Βρουσάι ο αμαρκάριστος Θωμόπουλος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν φάσεις και βρήκαν δίχτυα έξι φορές. Στο 47΄ ο Θεοχάρης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Κώστα Ψυχογιό που πρόλαβε την έξοδο του Πολίτη και με πλασέ έκανε το 1 - 3. Στο 53΄ ο Ανδριτσόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο ξεμαρκάριστος Θωμόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 4. Στο 60΄ Ανδριτσόπουλος και Μάριος Βρουσάι συνδυάστηκαν και ο νεαρός που μπορούσε να τελειώσει μόνος του έδωσε έτοιμο γκολ στον Κώστα Ψυχογιό που σε άδειο σχεδόν τέρμα έκανε το 1 - 5. Ο Αετός μείωσε στο 67΄ όταν ο Κουκογιάννης έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής που έδιωξε ο Ανδρεόπουλος και η μπάλα κατέληξε στο Μπούρο που με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2 - 5. Στο 75΄ ο Θωμόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2 - 6 και στο 84΄ Θωμόπουλος και Θανασιός συνδυάστηκαν, ο τελευταίος από δεξιά γύρισε παράλληλα στον Κάκκο που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 - 7.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσιρώνη και των βοηθών Μιζάλου και Θανάση Κολοσιώνη.

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Παναγιώτης Βάρρας - Βασίλης Παστρωμάς): Πολίτης, Αθανασάκης (35΄ Γαντζούδης), Χόντος, Φράγκος, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Μπούρος, Μπαλάφας, Κουσκούνης (75΄ Κοκοσούλας), Κουκογιάννης, Παστρωμάς.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σταύρος Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (70΄ Καλαβρουζιώτης), Θωμόπουλος, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος, Ανδριτσόπουλος (65΄ Σιαμάς), Θανασιός, Ψυχογιός Κ. (72΄ Κάκκος), Βρουσάι Μαρ., Βρουσάι Μιχ.  
olatagoal.gr