Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μεσολογγίου.........Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Με καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα...

Η Α.Ε. Μεσολογγίου παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισε στο Δοκίμι τον τοπικό Απόλλωνα με 3 - 0.
Πολύ όμορφο το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία μετά το δεκάλεπτο, είχαν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν στο 39΄ με αυτογκόλ του Ηλία Νταλαπέρα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Α.Ε.Μ. με δύο γρήγορα γκολ, ένα από τον Κρούτη και το δεύτερο αυτογκόλ από τον Ηλία Νταλαπέρα, "καθάρισε" το παιχνίδι κατακτώντας ένα σπουδαίο διπλό. Εξαιρετικός ο Βαβάτσικος, πολύ καλοί οι Γκάτσης και Γαβρίνας, δημιούργησαν πολλές φάσεις. Από την πλευρά του Απόλλωνα ο Σίμος είχε καλές επεμβάσεις, όμως μεγάλος "άτυχος" ήταν ο Ηλίας Νταλαπέρας, που δύο φορές στην προσπάθεια να απομακρύνει τον κίνδυνο από την περιοχή της ομάδας του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Σέντρα του Σπυριλιώτη από δεξιά ο Γιαννακάς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
4΄ Σέντρα του Γαβρίνα από δεξιά και σουτ του Βαβάτσικου που βρήκε στη συμβολή των δοκών.
5΄ Μπάσιμο του Γκάτση από αριστερά και συρτή πάσα, που δε βρίσκει ο Βαβάτσικος, όμως καταλήγει στο Γαβρίνα που κάνει το κοντινό πλασέ με το Σίμο να διώχνει με το πόδι σε κόρνερ.
13΄ Σέντρα του Μιχαλόπουλου ο Γκάτσης πιάνει την κεφαλιά και ο Σίμος διώχνει στη γωνία του σε κόρνερ.
15΄ Ο Βαβάτσικος βλέπει εκτός θέσης το Σίμο πιάνει το σουτ στη δεξιά γωνία, όμως η μπάλα περνάει ξυστά από το δοκάρι άουτ.
32΄ Σουτ του Ζαχαράκη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Δουλιώτης.
39΄ Γκολ. Ο   18χρονος Γιάννης Πασπαλιάρης κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Ηλίας Νταλαπέρας στην προσπάθειά του να διώξει τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 0 - 1.
47΄ Γκολ. Σέντρα του Βαβάτσικου από αριστερά ο Γκάτσης πιάνει το σουτ που κοντράρει και η μπάλα καταλήγει στον Κρούτη που με πλασέ από κοντά νικάει το Σίμο και κάνει το 0 - 2.
48΄ Σέντρα του Μπαρμπαρούση από αριστερά και κεφαλιά του Γκάτση περνάει λίγο άουτ.
56΄ Γκολ. Μπάσιμο του Βαβάτσικου από αριστερά και πλασέ που κοντράρει στον Ηλία Νταλαπέρα και καταλήγει στα δίχτυα για το 0 - 3.
62΄ Σέντρα του Ζαχαράκη από δεξιά ο Αλέξανδρος Αθανασίου με κοντινό πλασέ στέλνει τη μπάλα άουτ.
79΄ Πάσα του Βαβάτσικου στο Γκάτση που από κοντά σουτάρει άουτ.
85΄ Σέντρα του 16χρονου Κώστα Λένη από δεξιά και κοντινή κεφαλιά του Γκάτση που μπλοκάρει ο Σίμος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Σίμος, Τσακανίκας Ι., Νταλαπέρας Ν., Αθανασίου Α., Νταλαπέρας Η., Βαμβακάς (63΄ Αθανασίου Δ.), Αθανασίου Ν., Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (73΄ Αφαλωνιάτης), Ζαχαράκης (80΄ Τσακανίκας Ν.), Σπυριλιώτης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι. (73΄ Μακρής), Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης Γ., Δερβίσης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (88΄ Ρούσσης), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος (82΄ Λένης), Κρούτη.
olatagoal.gr