Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λαχτάρησε να κερδίσει ο Ναυπακτιακός Αστέρας

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ 1
Καλύτερος σε όλο τον αγώνα δύσκολη νίκη τρία  λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Δύσκολη νίκη για τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο , οι παίκτες του Σ. Σταύρου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων απείλησαν αρκετές φορές παρά το αμυντικό παιχνίδι που εφάρμοσαν οι φιλοξενούμενοι.  Στο 36’ ο Ζαχαρόπουλος με σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή θα ανοίξει το σκόρ  και όλοι πίστεψαν πως τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους. Όμως οι παίκτες του Απόλλων Δοκιμίου εκμεταλλεύτηκαν μια στημένη φάση στο 42’ με τον Κορομηλά να εκτελεί τον Πετσίνη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα  που πήγε στον Αφαλωνιάτη που σούταρε από κοντά με τον Πετσίνη να αποκρούει ενστικτωδώς όμως η μπάλα στρώθηκε στον Νταλαπέρα  που από κοντά έκανε το 1-1.
Στη συνέχεια η ισοφάριση όπως ήταν φυσικό φόρτωσε με άγχος τους παίκτες του Ναυπακτιακού που δεν ήταν ψύχραιμοι στη τελική προσπάθεια. Η λύτρωση όμως ήρθε στο 87’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη και κεφαλιά του Θεοχάρη που χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Το επόμενο Σάββατο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος με τοπικό ντέρμπι στο  Αντίρριο  με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Ναυπακτιακό.

Το φιλμ του αγώνα:
7’ Σουτ  Αδραχτά η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
20’ Κεφαλιά του Μάριου Βρουσάι μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
32’ Ο Πετσίνης θα σώσει τον Ναυπακτιακό θα πέσει στα πόδια του Αφαλωνιάτη και θα μπλοκάρει τη μπάλα.
33’ Ο Θωμόπουλος μπήκε στη μεγάλη περιοχή όμως καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να απομακρίνουν οι αμυντικοί.
36’Γκοοολ Σουτ του Ζαχαρόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα στα δίκτυα.
42’ Γκοοολ  Εκτέλεση φάουλ του Κορομηλά χάνει ο Πετσίνης κοντινό σουτ  του Αφαλωνιάτη  αποκρούει ενστικτωδώς ο Πετσίνης όμως η μπάλα θα στρωθεί στον Νταλαπέρα Ν. που από κοντά θα ισοφαρίσει το παιχνίδι.
46’ Σουτ  του Βρουσάι η μπάλα κοντράρει  παίρνει  ύψος σουτ του Ψυχογιού άουτ.
87’ Γκοοολ Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη κεφαλιά του Θεοχάρη η μπάλα στα δίκτυα.
89’ Ατομική ενέργεια του Βρουσάι παράλληλη σέντρα έδιωξαν οι αμυντικοί.

_MG_1388.jpg_MG_1392.jpg_MG_1396.jpg_MG_1398.jpg_MG_1403.jpg_MG_1407.jpg_MG_1410.jpg_MG_1414.jpg_MG_1415.jpg_MG_1417.jpg_MG_1418.jpg_MG_1423.jpg_MG_1427.jpg_MG_1428.jpg