Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παραίτηση Γιάννη Γουλή..

                                        Παραίτηση  Γιάννη Γουλή..

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του ΓΟΜ υπέβαλε την παραίτησή του από το πόστο του προπονητή, και του τεχνικού υπεύθυνου της Ακαδημίας της Α.Ε.Μεσολογγίου.
Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης με την οποία γνωστοποιεί αυτή του την απόφαση:
«Μετά από τρεισήμισι περίπου χρόνια στα δρώμενα της ομάδας  βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου ως προπονητή της ομάδας για αυστηρά προσωπικούς λόγους
Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΑΕΜ για το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι που κάναμε μαζί αυτά τα χρόνια, τη στήριξη, εμπιστοσύνη και συμπαράστασή τους στο πρόσωπό μου και να τους ευχηθώ δύναμη, για να συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα  και να καταφέρουν να επαναφέρουν την ομάδα στην Γ΄Εθνική.
Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου  τους υπευθύνους και τους προπονητές της Ακαδημίας,τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και ήταν άψογοι σε όλα τους.
Τέλος, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον βοηθό μου αυτά τα χρόνια Δημήτρη Αντωνόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια...
Με εκτίμηση

Γιάννης Γουλής  »