Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΡΗΣ Αιτωλικού - Α.Ε.Μεσολογγίου DERBY???






Μια ποδοσφαιρική συνάντηση που, ούτως ή άλλως, μαζεύει τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας
Με βάση την κακή πορεία αλλά και τη γενική κρίση που περνάει ο φετινός ΑΡΗΣ Αιτωλικού, δεν βρήκαμε τη διάθεση ν' ασχοληθούμε ιδιαίτερα με την ομάδα του Αιτωλικού.
Δεν είναι δυνατόν, με την πτώση της ομάδας από τη Γ' Εθνική, όλα να εγκαταλείπονται και ΟΛΟΙ, μα όλοι, οι φίλαθλοι και οι παράγοντες ν' αγνοούν την "επόμενη μέρα"!!! Θα μείνουμε όμως σε δυο σημεία: Ο ΑΡΗΣ έχασε βαθμούς από υποδεέστερες ομάδες, ενώ με τις διεκδικητές του τίτλου, Όμηρο Νεοχωρίου και Ναυπακτιακό Αστέρα, είχε τη δυνατότητα να πάρει περισσότερα, στις δυο αναμετρήσεις εκτός έδρας. Όλοι περίμεναν τη συντριβή - πολλές "Κασσάνδρες" περιμένουν το ίδιο και με την ΑΕΜ στο Αιτωλικό - αλλά ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι μπορεί να διεκδικεί περισσότερα απ' τις εντυπώσεις. Ο Ιανουάριος πλησιάζει και πολλά μπορούν ν' αλλάξουν με κάποιες συγκεκριμένες μετεγγραφές.


Το ματς με την ΑΕΜ στο Αιτωλικό, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2014, ώρα 3:00 το απόγευμα, έχει την ιδιαιτερότητά του κι απ' τον ΑΡΗ εξαρτάται αν θα εξελιχθεί σε ντέρμπυ ή σε ...τυπική διαδικασία. Το σίγουρο είναι ότι το γήπεδο θα έχει αρκετούς φιλάθλους και περισσότερους διαλόγους στην κερκίδα. Παρέα, Μεσολογγίτες, Αιτωλικιώτες και φίλοι της περιοχής, ας απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι με το δικό μας γνωστό τρόπο, αφού οι φανατισμοί έχουν κοπάσει και οι φιλίες αναπτύσσονται. Καλό αθλητικό απόγευμα, στο γήπεδο του Αιτωλικού!
tagiofyria.gr