Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σπουδαίο εκτός έδρας «τρίποντο» ο Ομηρος

.
Στον ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ναυπακτιακό βρίσκεται ο Ομηρος Νεοχωρίου μετά τη νίκη του με 1-0 στο γήπεδο Παναιτωλίου επί του τοπικού Ολυμπιακού.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Καβαλιέρης στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Στο 15' ο Πανταζή ανέτρεψε τον Στραβοδήμο μέσα στην μεγάλη περιοχή κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Καβαλιέρης που ευστόχησε. Στο 20' σουτ  συρτό αλλά αδύναμο του Αλπέντζου μπλόκαρε εύκολα ο Ζέρβας. Στο 22' Τσάμης και Καβαλιέρης συνδυάστηκαν με σουτ διαγώνιο του δεύτερου να καταλήγει άουτ. Στο 28' ο Τάκος έκανε παράλληλη σέντρα με το τέρμα αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 51' σουτ του Βδουκάκη από μέσα αριστερά άουτ. Στο 58' σέντρα του Βδουκάκη από αριστερά ο Κοντοπάνοπς πήρε την κεφαλιά υπό πίεση με τον Ζέρβα να αποκρούει και την μπάλα να βρ΄σικει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ. Στο 61' Σουτ του Κοντοπάνου από πλάγια δεξιά κατάληξε σύριζα άουτ από την συμβολή των δοκαριών. Στο 80 σουτ του Μπαλαούρα πέρασε άουτ.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Κώστας Τάκος): Κατσαβοχρήστος, Πανταζή, Λαμπρακόπουλος, Ντίνος, Γαρούφης, Τάκος, Τσοπανάς (83' Ζωγράφος), Κατσιμάρης (69' Μπουκουβάλας), Κοντοπανος, Βδουκάκης, Αλπέντζος (87' Παναγιωτόπουλος)
Ομηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Βαλτογιάννης Κ. (62' Κάκκος), Αλεξόπουλος, Σαμψώνας, Τσάμης, Καλύβας (78' Αποστολίδης), Στραβοδήμος (67' λ.τ. Βαλτογιάννης Σ.), Αγγέλης, Καβαλιέρης
olatagoal.gr








φωτογραφίες...Φίλοι Ομήρου Νεοχωρίου