Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κακό θέαμα στο ντέρμπι της Α΄Κατηγορίας μεταξύ της ΑΕΜ και του Ναυπακτιακού Αστέρα..

.
Ισόπαλο το ντέρμπι για ΑΕΜ και Ναυπακτιακό

 Σε ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι, σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο ΑΕ Μεσολογγίου και Ναυπακτιακός Αστέρας μοιράστηκαν φάσεις γκολ και βαθμούς.
Μπροστά σε 500 και πλέον φίλους του ποδόσφαιρου μεταξύ αυτών και φιλάθλων του Αστέρα πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι για την 7η Αγωνιστική της Α κατηγορίας, η ΑΕΜ θα καταφέρει να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 79΄, εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ από δεξιά για την ΑΕΜ από τον Βαβάτσικο, ο Γκάτσης πηδάει πιο ψηλά από όλους, πιάνει τη κεφαλιά και 1-0 για τους γηπεδούχους.
Ο Ναυπακτιακός θα πίεση στα εναπομείναντα λεπτά και θα καταφέρει στο 89΄ να φέρει το παιχνίδια στα ίσια όταν, λάθος στα δεξιά της άμυνας των γηπεδούχων, τη μπάλα παίρνει ο Μάριος Βρουσάι που προλαβαίνει τον Τζιμάνη, μπαίνει ανενόχλητος στην περιοχή, και με ψύχραιμο συρτό πλασέ κάνει το 1-1.
Κουρασμένοι από το παιχνίδι μεσοβδόμαδα του κυπέλλου φάνηκαν όσοι παίκτες αγωνιστήκαν για την ΑΕΜ ειδικά στο δεύτερο μισό, ενώ από την άλλοι πλευρά ο Αστέρας έδειξε ότι δικαία είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος καθώς έχει ένα πολύ καλό και κοντρολαρισμένο σύνολο.
Το φιλμ του αγώνα:
2'ο Αδραχτάς περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, το σουτ που πραγματοποιεί όμως καταλήγει ψηλά άουτ.
14' Εξαιρετική πάσα του Γκάτση για τον Κούση, αυτός μπαίνει κατά μέτωπο, αλλά χάνει τελευταία ώρα το κοντρόλ και απομακρύνουν οι αμυντικοί.
30΄ Σέντρα ο Καραγιάννης, κεφαλιά άουτ από το Αδραχτά.
37' Σουτ άουτ το Καζανά.
45' Εκτελεσμένο φάουλ από τον Κρούτη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
47΄ Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για την ΑΕΜ με τον Βαβάτσικο, η άμυνα του Αστέρα απομακρύνει, κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή γίνεται ο Μιχαλόπουλος που σουτάρει ψηλά άουτ.
60΄ Το Καζανάς σουτάρει άουτ.
64' Καλή σέντρα από τον Πασπαλιάρη Ι, ο Γκάτσης παίρνει τη κεφαλιά άουτ.
67΄ Σουτ τον Θανασίο, πολύ άουτ.
79΄ ΓΚΟΛ!!! Εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ από δεξιά για την ΑΕΜ από τον Βαβάτσικο, ο Γκάτσης πηδάει πιο ψηλά από όλους, πιάνει τη κεφαλιά και 1-0 για τους γηπεδούχους.
86΄ Σουτ λίγο άουτ από τον Γαβρίνα.
88΄ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ολέθριο λάθος από τον Πασπαλιάρη Ι., ο Καραγιάννης γίνεται κάτοχος της μπάλας, σουτάρει με το αριστερό η μπάλα χτυπάει κοντά στη δεξιά συμβολή των δοκών!!!
ΓΚΟΛ!!! Ότι δεν πέτυχε στο 88΄το έκανε στην επόμενη φάση στο 89΄ο Ναυπακτιακός. Πάλι λάθος στα δεξιά της άμυνας, τη μπάλα παίρνει ο Μάριος Βρουσάι που προλαβαίνει τον Τζιμάνη, μπαίνει ανενόχλητος στην περιοχή, και με ψύχραιμο συρτό πλασέ κάνει το 1-1.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς – Κωσταράς – Κολοσιώνης Α.

ΑΕΜ: (Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Γιαν, Μακρής (77΄Μπαρμπαρούσης), Πασπαλιάρης Γ, Δερβίσης (70΄Αυτζής), Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος (65΄Γαβρίνας),Γκάτσης, Κούσης, Βαβάτσικος, Κρούτη.

Ναυπακτιακός: (Σταύρου)Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος (23΄Βρουσάι Μιχ), Θεοχάρης, Θωμόπουλος, Καραγιάννης, Θανασιός, Αδραχτάς (77΄Καλαβρουζιώτης), Ανδριτσόπουλος, Βρουσάι Μαρ (90΄Κάκκος).

Μιχάλης Δημητρίου

 aitosports.gr




             ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΜ για τον Βασίλη Ξανθόπουλο, που αντικατέστησε τον Θ.Λαυράνο