Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»




Το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Χαμόγελου του Παιδιού, επισκέφτηκαν σήμερα μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Καλυβίων, στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του ιστορικού αθλητικού συλλόγου.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά από σχετική άδεια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων θα προβάλλει στην αθλητική του στολή το λογότυπο και το κοινωνικό μήνυμα του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Συγκεκριμένα θα αναφέρει: «Μεταφέρουμε μήνυμα για το Χαμόγελο του Παιδιού - Στέλνουμε SMS «ΧΑΜΟΓΕΛΟ» στο 54020» και θα προωθείται σε όλες τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις  για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, της περιόδου 2014-2015!
Την αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι του «Χαμόγελου»  Νεκταρία Φελέκη, Μαρία Πρεβεζάνου, Δέσποινα Κακόγιαννου και Θωμάς Δρακόπουλος, ενώ το αθλητικό σωματείο εκπροσώπησαν τα μέλη της διοίκησης Γεράσιμος Μπελεβώνης, Άγγελος  Πολύζος, Σπύρος Κατωπόδης, Γιώργος Πανταζόπουλος, ο προπονητής Λεωνίδας Ζαχαράτος και οι αθλητές Νίκος Μυγδάκης, Γιάννης Μυλωνάς, Φώτης Πεσλής, Δημήτρης Γρέντζελος, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Θανάσης Μπελεβώνης και Γιάννης Στρατόπουλος.
Δόθηκαν επίσης δώρα στα παιδιά και μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.
 Στα πλαίσια της εν λόγω συνεργασίας προβλέπονται επίσης:
- Στο δημοτικό γήπεδο Καλυβίων να τοποθετηθεί πινακίδα με το λογότυπο του «Χαμόγελου του Παιδιού».
- Τα οικονομικά έσοδα από δυο αγώνες του πρωταθλήματος 2014-2015, θα δοθούν για τις ανάγκες του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου», στα Καλύβια.
- Συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων για τις ανάγκες του «Χαμόγελου» στα Καλύβια Αγρινίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Καλυβίων, η  χορηγία με το λογότυπο του «Χαμόγελου του Παιδιού» στις αθλητικές εμφανίσεις του συλλόγου  αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλη την αθλητική οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς επίσης και η  προβολή του «Χαμόγελου» μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας δείχνει την έμπρακτη στήριξη μας σε όλες τις προσπάθειες και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


gpadazo@teimes.gr