Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ο Ναυπακτιακός Αστέρας



ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 4
ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1
Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Ναυπακτιακός κερδίζοντας τον Νέο Θέρμιο Απόλλων στο Παπαχαραλάμπειο
. Η ομάδα του Σ. Σταύρου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ μόλις στο 4′ με τον Θεοχάρη  να βρίσκει δίκτυα με σούτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ χάνοντας εξαιρετική ευκαιρία με τον Κόκοτο στο 18′ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, θα τα καταφέρουν όμως στο 24′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοκώνη  σε πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής σε χέρι του Θανασιού μέσα στη περιοχή. Ο Ναυπακτιακός μετά το γκολ δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα του Κούντρα με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες.
Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός ήταν αυτός που όλοι ξέρουμε και κυριολεκτικά «έπνιξε» αγωνιστικά τον αντίπαλο πιέζοντας διαρκώς και δημιουργώντας δώδεκα τελικές προσπάθειες χρίζοντας ήρωα τον τερματοφύλακα Κούντρα που κράτησε το ματς μόνο στο 4-1. Στο 47′ ο Ναυπακτιακός θα ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Βρουσάι μέσα στη περιοχή με τον διαιτητή να έχει όμως αντίθετη άποψη. Στο 53′ ο Αδραχτάς θα γίνει αποδέκτης της μπάλας θα σουτάρει από κοντά η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα και στην προσπάθεια τους να διώξουν οι αμυντικοί θα στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα της εστίας τους κάνοντας το 2-1.Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα ίσα όμως ο Μελισσιώτης που έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση εκμεταλλεύτηκε  ωραία βαθιά μπαλιά με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως έφυγε από θέση οφ σάιντ πλάσαρε το Πετσίνη που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια σώζοντας την ομάδα του από την ισοφάριση.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Σ. Σταύρου επέβαλαν το ρυθμό τους και δεν έδωσαν δικαίωμα στο αντίπαλο να αντιδράσει πετυχαίνοντας ακόμη δυο τέρματα στο 84′ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Ανδριτσόπουλου και στο 86′ με ψηλοκρεμαστό σούτ του θεοχάρη που σκόραρε για δεύτερη φορά έχοντας εξαιρετική απόδοση.
Ναυπακτιακός: Πετσίνης, Δημόπουλος(55′ Καραγιάννης), Βρουσάι Μ., Ζαχαρόπουλος , Θεοχάρης, Θωμόπουλος(88′ Σιαμάς), Ανδριτσόπουλος, Θανασιός, Καλαβρουζιώτης(85′ Χατζηαντρέου, Αδραχτάς, Βρουσάι Μαρ.
Νέος Θέρμιος Απόλλων: Κούντρας, Κοκώνης Ε., Στεργίου(79′ Μπρούσκα), Ράπτης, Κοντός, Ψηθής, Τύμπας, Παπαστέλιος, Μετσιώτης, Κόκοτος, Κοκώνης Κ., Τζάνης, Τσαμπάς, Κωνσταντάρας.
Το φίλμ του αγώνα:
4′ Γκοοολ Με σουτ  ο Θεοχάρης μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.
18′ Σουτ του Κόκοτου από πλάγια θέση η μπάλα λίγο άουτ.
20′ Σουτ Αδραχτά η μπάλα κοντράρει πάνω σε σώμα αμυντικού και φεύγει κόρνερ.
24’Γκοοολ Η μπάλα στο χέρι του Θανασιού σε σούτ του Κοκώνη Κ. ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κοκώνης Κ. και κάνει το 1-1.
38′ Εκτέλεση φάουλ του Θεοχάρη αποκρούει ο Κούντρας σε κόρνερ
47’Ο Ναυπακτιακός ζητά  πέναλτι σε ανατροπή του Βρουσάι Μαρ. μέσα στη περιοχή.
49′ Σέντρα του Καλαβρουζιώτη σουτ στη κίνηση του Βρουσάι Μαρ. αποκρούει ενστικτώδεις
53′ Γκοοολ Σουτ του Αδραχτά η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς και καταλήγει στα δίκτυα
54′ Σουτ του Αδραχτά διώχνει εντυπωσιακά ο Κούντρας.
58′ Σέντρα του Ανδριτσόπουλου κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη η μπάλα άουτ.
59′ Σουτ του Καραγιάννη η μπάλα άουτ.
 63′ Ο Μελισιώτης φεύγει μόνος του στην αντεπίθεση σώζει με τα πόδια ο Πετσινής.
69’Σουτ του Μάρ. Βρουσάι αποκρούει εντυπωσιακά ο Κούντρα σε κόρνερ
78′ Σουτ του Θωμόπουλου η μπάλα άουτ.
81′ Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη η μπάλα στη συμβολή των δοκών άουτ.
84′ Γκοοολ Διαγώνιο σουτ του Ανδριτσόπουλου η μπάλα στα δίκτυα.
86′ Γκοοολ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Θεοχάρη η μπάλα στα δίκτυα ύστερα από φάση διαρκείας.
IMG_2675.jpgIMG_2678.jpgIMG_2679.jpgIMG_2684.jpgIMG_2686.jpgIMG_2691.jpgIMG_2693.jpgIMG_2694.jpgIMG_2697.jpgIMG_2710.jpgIMG_2711.jpgIMG_2721.jpgIMG_2724.jpgIMG_2741.jpgIMG_2743.jpgIMG_2746.jpg
nafpaktianews.gr