Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008 στον Πύργο κόντρα στον Πανηλειακό και πήρε σπουδαίο διπλό,

.
Πανηλειακός-Μεσολόγγι 2008-0-2
 Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008  που επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας του Πανηλειακού στον Πύργο με 2-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.
Η   Μεσολογγίτικη ομάδα  πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη.

Η ομάδα του ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ 2008 έδειξε πολύ καλά στοιχεία  με καλή κυκλοφορία της  μπάλας,  ποιότητα στο  παιχνίδι της και συνοχή σε όλες τα γραμμές. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού  και την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε περισσότερες και πιο κλασσικές ευκαιρίες απ  τον αντίπαλο της.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα  το ντεμπούτο  των Νταβανζή Νατ.[κάτω απο τα δοκάρια], και της 16χρονης Αυγέρη Κ. στην βασική 11αδα , που εντυπωσίασαν και οι δύο..Ετσι απο το παιχνίδι εκτός την νίκης  πρόσθεσε δυο ταλαντούχες παικτριες στα βασικά ατού της ομάδας ενω και η καλή εμφάνιση στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ηλείας αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον ,αφού είδαμε  μια ομάδα που  έπαιξε άμυνα για σεμινάρια και παρουσίασε καταπληκτικούς αυτοματισμούς στην επίθεση με μιά 4αδα ταλαντούχων παικτριών με την ΑυγέρηΚ.[δεξιά],Καπνίση Μ.[αριστερά] ,και επιθετικό δίδυμο τις Παναγιωτίδη -Πούλιου Ρ., που εκτός των δύο γκόλ δημιούργησαν και άλλες  ευκαιρίες στην περιοχή του Πανηλειακού.
Τα δύο γκόλ του αγώνα..
7΄ καταπληκτική 40αρα μπαλιά της Πρασσά στην Αυγέρη που ταχύτατα πλαγιοκώπησε την αντίπαλη άμυνα σεντράρει χαμηλά ,΄΄τακουνάκι΄΄ της Ρούλας Πούλιου στην επερχόμενη Παναγιωτίδη που με σούτ στην κίνηση κάνει το 0-1.
28΄καταπληκτική μπαλιά της Πρασσά η Πούλιου Ρ. απέφυγε απο ταην αντιπαλό της και μέ άψογο πλασέ πάνω απο την εξελθόντα τερματοφύλακα κάνει το τελικό 0-2
Πολύ καλή η διαιτησία του Τσαγκαράκη Λαμ. και των Μυρτώ Γασπαρινάτου-Ιουλιάννας Ιβαντζικ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ [Σταφυλίδης Σ.] Παναγοπούλου,Λούπη[46Άσημακοπούλου] Ν.,Τόκα,Δημοπούλου,Καρτάλου,Καπαρέλη,Παπασταγίδου,Διονυσοπούλου,Κωστοπούλου,Ζαφειροπούλου,Χρυσαφίδη[67΄Μπίθα]
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008..[Γουλής Ι.] Νταβαντζή,Γρομητσάρη Μ.,Ρισβά Φ.[λ.τρ.67΄Ευθυμίου Νεκτ.],Μαρκουτσά Ντ.,Γεωργαρά Α.,Μόκκα Μ.,Πούλιου Ρ.,Πρασσά Χ.,Παναγιωτίδη Ε.[85΄Τόλη Ε.],Καπνίση Μ.,Αυγέρη Κ.[81΄Σωτηρίου Νεκτ.]

 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008....[ορθ.απο αριστ.] 1.Νταβαντζή, 5.Γεωργαρά Α., 10.Καπνίση Μ.,3.Ρισβά Φ., 7.Πούλιου Ρ., 8.Πρασσά Χ.[καθ.απο αριστ.] 6.Μόκκα Μ.,11.Αυγέρη Κ., 9.Παναγιωτίδη Ε.,2.Γρομητσάρη Μ., 4.Μαρκουτσά Ντ.
 Εντυπωσιακή η Αυγέρη Κωνσταντίνα [11]στο ντεμπούτο της στην βασική 11αδα


 απο την αρχηγό Πρασσά Χ. ξεκίνησαν και τα 2 γκόλ της Μεσολογγίτικης ομάδας, ενω κυριάρχησε και στον χώρο του κέντρου
 πάλι μια εντυπωσιακή προσπάθεια της 16χρονης Αυγέρη Κ.
 Αλλη μια καλή εμφάνιση για την Ντίνα Μαρκουτσά στην άμυνα του Μεσολόγγι 2008
 πέτυχε ενα υπέροχο γκόλ ενώ είχε συμμετοχή και στο 1ο γκόλ η 14χρονη Ρούλα Πούλιου
 το πρώτο της γκόλ με την ομάδα του Μεσολογγίου πέτυχε η διεθνής επιθετικός Παναγιωτίδη Ευαγ.


 Πρασσά Χ.-Ρισβά Φ. κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου με πολλες μονομαχίες
 αν και ξεκίνησε ΄΄μουδιασμένα΄΄ η Μαρία Γρομητσάρη ανέβασε την αποδοσή της και είχε  πολυ καλή παρουσία

 αν και αγωνίστηκε σε αλλη θέση [αριστερό μπάκ] κάλυψε υπέροχα το κενό της τιμωρημένης Κάππα Ε.
 Πούλιου Ρ.[7]-Καπνίση Μ.[10]-Παναγιωτίδη Ε.[9] ταλαιπώρησαν πολλές φορές την άμυνα των γηπεδούχων
 συναγερμός στην περιοχή του Πανηλειακού