Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Άνοιξε η αυλαία του τουρνουά volley της ΓΕ Μεσολογγίου

.



Την νίκη με 3-0 σετ, πήρε το απόγευμα του Σαββάτου 4/10 η Παναχαϊκή απέναντι στην ομάδα του Κύζικου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της ΓΕΜ του Μεσολόγγι.
Όμορφο και δυνατό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, ανάμεσα σε δυο ομάδες που την φετινή χρονιά αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρολό στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Στην κόψη του ξυραφιού το πρώτο και το τρίτο σετ, με την ομάδα της Νέας Περάμου με βάση την εικόνα της να δικαιούται τουλάχιστον ένα σετ στο παιχνίδι.
Τα σετ:24-2618-2523-25.
Νέα Πέραμος:  (Μπακοδήμος) Μπεκάρης, Μελλες, Τσέργας, Πεφάνης, Θεοδωρόπουλος, Βαρδής Χ, Λιότας (Λ), Βαρδής Σ, Παπασιδέρης, Πλεμμένος, Σοφρας (Λ), Κρουστάλλης.
Παναχαϊκή: (Λυκούδης) Λιβαθηνός, Ρουμελιώτης Ν, Βλαχοστάθης, Βασιλάκος, Ντονας, Μαυραγάνης, Μούρτζης, Γεωργακόπουλος, Στούπης, Καραμπέρης, Χρηστιάς, Ρουμελιώτης Μ (Λ).
Παιχνίδι για γερά νεύρα και δυνατές συγκινήσεις το δεύτερο της πρώτης ημέρας ανάμεσα στους οικοδεσπότες (ΓΕ Μεσολογγίου) και την ομάδα της Δραπετσώνας, με την ομάδα του Μεσολογγίου και ενώ προηγήθηκε δυο φορές στα σετ με 1-0 και 2-1 να παίρνει την νίκη στο ται μπρέικ με 3-2 σετ.
Τα σετ:25-1917 -2525-2222-25,15-12.
ΓΕΜ: (Σταματόπουλος) Σπανός, Κοντοδημόπουλος, Πλαστήρας, Σαλαβασίδης, Υφαντής, Χασάπης, Καυμενάκης, Σακκάς (Λ), Σαρτζής, Κανάς Β, Αναγνωστόπουλος, Κανάς Σ.
Δραπετσώνα: Γκαϊτασωβ, Δελμπρίμης, Κογκαλίδης, Μαλαματίνας, Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Μπουλγαρου, Ρούσσος, Στρατηγός.
ΥΓ. Υποτονική η προσέλευση του φίλαθλου κοινού του Μεσολογγίου την πρώτη ημέρα του τουρνουά, σήμερα Κυριακή δεύτερη και τελευταία μέρα του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις, Παναχαϊκή – Δραπετσώνας στις 17:00, και στις 19:00 το παιχνίδι ΓΕ Μεσολογγίου – Κύζικος Νέας Περάμου.
Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr